AKİT MENÜ

Gündem

Destici yalanı siyaset yapmış

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na verdiği destek yüzünden Alperenlerin tepkisi ile karşılaşan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’ye, seçim yenilgisi ardından yine büyük tepki geldi.

2014-08-15 22:02:40

FUAT PİRANOĞLU / İSTANBUL - Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na verdiği destek yüzünden Alperenlerin tepkisi ile karşılaşan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’ye, seçim yenilgisi ardından yine büyük tepki geldi.

Alperen Ocakları Genel Merkezi’nden adına açıklamada bulunan Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, Destici’nin seçim sonuçları başarı olarak değerlendirmesini eleştirdi. Tüzün, “Alperenler için seçimlerden yüksek ya da düşük oy almak belirleyici bir gerekçe değildir. Bizlerin itiraz ettiği esas nokta, koltuğunu kaybetme telaşıyla Partimizin başkanlık koltuğunda bulunan Mustafa Destici’nin, komik bir başarı lisanıyla terennüm edilen yersiz övünmeleridir” dedi.

Tüzün, “Seçimin tek galibi olan parti bile, beklenenden daha düşük oy almanın hüznüyle sesini fazla yükseltmezken, Mustafa Destici büyük bir pişkinlikle konuşmaya devam ediyor. Neden Büyük Birlik Partisi’ni Marksist-Leninist parti dizisinde bir boncuk olarak konuşlandırmış, merak etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Tüzün, Destici’ye seslenerek, “Mustafa Destici şunu iyice bilmelidir ki; Alperenler körü körüne bağlılıkla idare edilebilecek maraba bir zümre değildir. Gözlerimiz bağlıyken uçuruma bile ardınca gidilebilecek liderlik devri şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile kapanmışken, O’nun fevkinde bizlerden itaat isteyen ve üstelik liderimizin ruh kumaşından birkaç nakış olsun taşıdığına inanmadığımız Destici, siyasi bir marazilik duygusundan artık uyanmalıdır” dedi.

Tüzün, Destici hakkında, “Yalanı siyaset haline getirmiş ve ancak yalanla siyaset yelkenlisini yüzdürmeyi tabiat olarak benimsemiş bir mizaç, Alperenlik ruh hamulesine liderlik kabiliyetinden yoksundur. Siyasi partiler kanununun birtakım azizliklerini, sinsi bir hareket tarzıyla kendi lehine çevirmeye yeltenmek ancak DYP, ANAP ve CHP gibi partilerde cari olabilecek bir avantajdır” diye konuştu.

BELEŞ BİLBOARD GİBİ KULLANIYOR

Mustafa Destici’nin kendisini eleştirenleri bugünlerde “İBDA-C” üyesi ya da AK Partili olmakla itham ettiğini ifade eden Serkan Tüzün, “Zaman Gazetesi’ni bu iftiraları için her arzu ettiğinde beleş bir bilboard gibi kullanan Mustafa Destici, bu haberleri yaptırdığını defaatle birçok ortamda bizzat zikretmiş ve üstelik bununla da iftihar etmiştir. Sünnete uyan latif bir sakala sahip olmak Mustafa Destici nezdinde Alperenliğe yakışmayan bir kirliliktir. Bu rahatsızlığını bizzat şahıslarımıza defalarca beyan eden kendisi, yandaşlarına da adamına göre iftira kılıfı diktirmekte ve yakın olduğu zümreye göre iftirasına mahiyet biçmektedir. Bizim namımıza İslami bir tavır belirtmenin, Mustafa Destici namına da cemaat ile beraber hareket etmenin namımıza düşen iftira hissesi, İBDA-C’li olmak, AKP’li olmak ya da MİTÇİ olmaktır. Allah (cc) hakikatlerin yüzüne çekilmiş peçeleri birer birer indirecek ve iftiracılar iftiralarının altında kalacaklardır” ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

29 harften 24 harfe Türk Alfabesi! Bu harflere alışacağız

RTÜK Başkanı'ndan Fatih Altaylı'ya salvolar! "Dini imanı para, şizofren!"

Erdoğan BM’den dünyaya seslenecek! “İnsanlığın kaybedecek bir günü dahi kalmamıştır”

Dev satın alım! Denizlerini Türk savaş gemileriyle koruyacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Herkesle sohbet etti