AKİT MENÜ

Aktüel

Müjdat Gezen nasıl bir insan olduğunu kendi ağzıyla anlattı!

Darbukatör Bayram tiplemesiyle meşhur olan oyuncu Müjdat Gezen gerçek yüzünü 'Galiba Ben Sanatçıyım' adlı kitabında apaçık bir şekilde ortaya koydu.

2017-02-20 20:45:19

1993'te Milliyet gazetesinde yayınlanan Müjdat Gezen'in 'Galiba ben sanatçıyım' kitabından alıntılar:

BİR OTOBÜS DOLUSU KADINA DOĞRU İŞEDİ

"Yüzümü duvara dönüp küçük tuvaletimi yapmak en çok istediğim şeylerden biridir. Ünlü olduğum için yapamıyorum. Benzeri bir olayda, ta Romanya'da yakalandım çünkü. Romanya Köstence'de içki içtik. O kadar ki, benden daha küçük olan organımın da Romanya'yı görmesini istedim ve fermuarımı açarak ona 'Bak, Romanya'yı seyret' dedim. Ama demeye kalmadan tam karşımda bir otobüs ve içinde pek çok kadın! Hem de Türkiye'den. Yıllar sonra eşimle Tayland'ın Pucket Adası'nda benzeri başıma gelmez mi?" 

ABİ DEDİĞİ ADAMIN SEVGİLİSİYLE FLÖRT ETMİŞ

"Tiyatroda flört ettiğim kız Muammer Karaca'nın sevgilisiymiş. Tiyatrodan bu yüzden kovulunca işsiz kaldım. Muammer Abi bana, 'Başkasıyla ilişkisi olan kadınlara yanaşma' dedi."

18 YAŞINDAN KÜÇÜK BİR KIZLA EVLİYKEN İLİŞKİ YAŞADI

"Öztürk Serengil'in 16 - 17 yaşındaki asistanıyla dünyam değişti. Ama eşim son derece onurlu bir kadındı. Bu ilişkiyi hazmedemedi. Ayrıldık...
Bir filmde benimle oynayan biblo gibi bir kız vardı. Onu küçüklüğünden tanıyordum. Filmde sevgilimi oynuyordu. İlişkimiz bir yıla yakın sürdü. Ona küçük bir araba aldım. Ben kadın konusunda inanılmaz şanslıyımdır zaten. İlk eşim olsun, S. olsun, pek çok sevgilim olsun, hepsi iyi insanlardı. Kötü olup ne olacak zaten? Ayrılırız olur biter."

AZİZ NESİN'E SEKRETİRİNİ AYARLAYIP, BİRLİKTE OLMALARINI SAĞLADI

"Aziz Nesin sekreterim N.'yi gözüne kestirmiş. İkisi benim Cihangir'deki evime yerleşti. N. ile uzun süre mutlu oldular. Onun için kitaplar, şiirler yazdı. Böcüm derdi N'ye."

EŞİNİ HAVAALANINDA BIRAKIP AJDA PEKKAN'LA GİTTİ

Bir ara şu an evli olan ve anneanne rollerine çıkan S.B.O. ile İzmir'de aşk yaşadık. İlk tanıştığımız gece S. bana 'Ajda'yı dinlemeye gidelim' dedi. Ajda bana 'Programdan sonra yemek yiyelim mi?' diye sordu. S. duruma el koydu. Ne erkeğim? Devrin en ünlü iki kadını beni paylaşamıyor. Ben neymişim yarabbi?
S. ile bir süre aşk yaşadık. Ajda birkaç gün sonra İstanbul'a ne zaman döneceğimi sordu. Sonra uçak biletimi yırtıp 'Benim arabayla gidiyoruz' dedi. Etiler Çamlık'taki evine geldik. Oysa karım havaalanına gitmiş beni bekliyordu. Ne ayıp şu yaptığım."

Yorumlara Git

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de