AKİT MENÜ

Teknoloji

İlk yerli 4G’li akıllı telefon

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk , Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt yeni ürünlerini tanıttılar.

2014-09-01 22:12:15

CEVAT KIŞLALI / İSTANBUL - Vodafone, Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik vizyonu doğrultusunda bir adım daha attı. “Türkiye’de üretilen ilk 4G’li akıllı telefon” Vodafone Smart 4 power’ı satışa çıkaran şirket, mobil iletişimin son teknolojisini erişilebilir kılmayı hedefliyor. Geçen hafta itibariyle banttan çıkan yerli üretim Vodafone Smart 4 power, uygun  fiyatla tüketicilerle buluşacak.

 TÜRK İŞÇİSİNİN EMEĞİ VAR

Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, “Global arenada 4G’nin öncüsü bir operatör olarak  Vodafone Smart 4 power’ı teknolojik avantajlarına göre son derece uygun bir fiyatla sunarak,  abonelerimizin dijital çağa uyum sağlamalarını kolaylaştırıyoruz. 4G destekli bir telefonu üretmek tek başına yeterli değil, abonelerin bu hizmeti deneyimleyebilmesi de gerekiyor.” dedi. Manisa’daki fabrikada tamamı Türk işcisinin emeği ile üretimi yapılan telefonun önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Öğüt,  “Vodafone Smart 4 Power’a Red Elite ve Red Elite Extra tarifesine sahip aboneler, 24 aylık sözleşmeyle ücretsiz sahip olabiliyor” dedi.

PİLİN ÖMRÜNÜ UZATTI

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ise, cihazın her kesimden bireyin akıllı telefon sahibi olmasında önemli bir rol oynayacağını ifade ederek, şunları söyledi: 

“Uygun fiyatının yanında, Vodafone Smart 4 power’ın en dikkat çekici teknik özelliği, 3000 mAh batarya ömrü ile, eşdeğer rakip ürünlere göre yüzde 30 daha fazla pil ömrü sunarak kullanıcıya daha fazla kullanım süresi sağlaması. Vodafone Smart 4 power, hem 43,2 Mbps’ye varan çift taşıyıcılı internet teknolojisini, hem de 150 Mbps’yi bulan 4G teknolojisini (LTE CAT 4) destekliyor’’

Yorumlara Git

Türkiye bu olayı konuşuyor! Seçil Erzan'dan Fatih Terim itirafı!

Dünya böyle tehdit görmedi! 5 milyon İsrailliye ''Sevdiklerinize veda edin'' mesajı yolladılar

Fenerbahçe - Galatasaray maçı | CANLI ANLATIM

YRP’den istifa eden Gülpınar’dan Erbakan’ı kızdıracak şok sözler!

Katil İsrail son dakikayla duyurdu! Lübnan’da binlercesi imha edildi