AKİT MENÜ

Teknoloji

Acer IFA 2014'te Yeni Ürün Portföyünü tanıtıyor

Herkese ve her ihtiyaca uygun bir ürün: Acer IFA 2014'te “Bir Dokunuş Daha Bağlantı”yı Sunar

2019-02-01 12:01:40

Acer , önümüzdeki sezon için heyecan verici yeni ürün serilerini IFA Berlin’de tanıtmaya hazırlanıyor. Bu yeni ürünler arasında iki Aspire R serisi dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar, iki Aspire Switch serisi 2'si 1 arada bilgisayar, üç Iconia serisi tablet ve iki Liquid serisi akıllı telefon bulunuyor.

Şirketin son çeyrekteki performansı, firmanın büyümeye ve karlılığa doğru olumlu yönde olduğunu gösteriyor. Acer artık kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılayan ve değer katan geniş ürün yelpazesi aracılığıyla teknoloji ve tasarımda mükemmelliğin peşinde!

Bir Dokunuş Daha Başarılı

Bu yılın başından itibaren, Acer bir donanım tedarikçisinden; tek kaynaktan donanım, servisler ve çözümler sunan bir ITC (Enformasyon, Teknoloji, İletişim) firmasına başarılı bir şekilde dönüşmüştür. Sonuçlara bakınca son iki çeyrekte, Acer pazar payında güçlü bir kazanım elde etmiş ve bir firma olarak başarıyla istikrar sağlamıştır.

Acer CEO'su Jason Chen konuyla ilgili şunları söyledi: “Firmayı dönüştürmek için gerekli olan büyük kararlara odaklandık. Bugün ise, kaliteli servisler ve uygun fiyatlarla birlikte 1 inçten 100 inçe kadar kapsamlı bir cihaz portföyü sunmaktayız.”

Bu olumlu gelişmenin bir sebebi de, Acer’ın müşterilerine ve kullanıcılarına olan bağlılığı ve doğru temeli atmak ve özellikle ürün tercihi ve tasarımı olmak üzere en iyi sonuçları elde etmek için önceliklerini belirleyebilme becerisidir. Firmanın ana hedefi her fiyat aralığında en iyi ürün, kalite ve değer tercihlerini sağlamaktır. Kullanıcıların ihtiyaçlarını ön planda tutmak Acer’ın DNA'sına ve köklerine işlenmiştir.

Chen konuşmasına şunları ekledi, “Acer olarak hedefimiz, DNA'mızı yeniden keşfederek ve müşterilerimize özellikle tabletlerimizi, 2'si 1 arada cihazlarımızı güçlü bir şekilde pazarlayarak ve akıllı telefon ürün gamımızı genişleterek daha iyi, daha bağlantılı bir dünya sunmaktadır.”

Bir Dokunuş Daha Bağlantı

Acer’ın Berlin’deki lansman etkinliği, firmanın iyi yönde ilerleyişi boyunca kalıcı teması haline gelen “Bir Dokunuş Daha Bağlantı” temasında yapıldı.

İnsanlar bağlantıda kalmak istiyorlar. Arkadaşlarla, aile bireyleriyle ve iş arkadaşlarıyla bağlantıda kalmak hem çok önemli hem de her zamankinden daha kolay. Acer’ın ana hedefi işte bu bağlantıdır: Acer ürünleriyle herkes daha hızlı ve daha kolay bir şekilde sevdiği kişi ve konularla bağlantıda kalır . 2014 yılında Acer kişilerin ve kurumların bağlantılı dünyalarını güvenli bir şekilde yönetebilmelerini sağlayan Kendi Bulutunu Kendin Yarat (BYOC™) servislerine büyük öncelik vermiştir. BYOC yalnızca birkaç kişinin değil, birçok insanın teknolojiden yararlanabilmesini ve hayat kalitelerini yükseltmelerine olanak sağladı.

En yeni teknolojilere herkes için bağlanabilirlik ve erişilebilirlik Acer'ın çalışmalarının merkezidir.

Acer’ın “Bir Dokunuş Daha” pazarlama kampanyasının 2.0 versiyonu olan “Bir Dokunuş Daha Bağlantı” ,modern zaman kaşiflerini ve stile önem veren tüketicileri hedeflemektedir. Dokunmatik ekran teknolojisi ve biçimlerindeki yenilikleri vurgulamayı ve markayı insanların cihazları kullanmalarındaki dokunma duyusuyla ilişkilendirmeyi hedefleyen kampanya özellikle Acer’ın dokunmatik dizüstü bilgisayar, dönüştürülebilir, 2'si 1 arada ve tablet çeşitleriyle önde gelen Aspire ve Iconia markalarına odaklanacaktır.

Acer her yönden “Bir Dokunuş Daha Bağlı” oluyor!

 

Herkes İçin Bir Dokunuş Daha

İnsanların hayatlarını geliştiren ve kolaylaştıran yeni teknolojilerin ve biçim faktörlerinin zamanında yaşıyoruz. Bu nedenle, Acer insanlarla teknoloji arasındaki bariyerleri yıkmak ve ürünlerini herkes için temin edilebilir ve uygun fiyatlı yapmak için çalışmaktadır. Müşteri merkezli olmak her zaman Acer’ın DNA'sının bir parçası olmuştur ve bu mirasın devamlılığı IFA 2014'te açık bir şekilde görülebilir.

Acer’ın yeni ürünleri birçok ihtiyacı karşılamaktadır. Black Edition modelleri de dahil olmak üzere yeni Aspire V Nitro seriesi dizüstü bilgisayarlar yaratıcılıklarıyla birlikte eğlencenin tadını çıkarmak isteyen kişiler için güçlü ve zarif bir cihazdır. Çok modlu Aspire R ve Aspire Switch serisi iş ve oyun deneyimi için insanların hayatlarını kolaylaştırır.

Acer ayrıca üç çarpıcı modelle birlikte yeni bir tablet serisi de yarattı: Iconia Tab 8 W, 8 inçlik Windows 8.1 tablet mobil verimlilik için; Iconia Tab 10, 10 inçlik tablet kişisel eğlenceleri için daha büyük bir ekranı tercih eden kişiler için; ve Iconia One 8, yeni bir 8 inçlik tablet her yerde dinamik multimedya keyfi için hafif ve taşınabilir bir tablet isteyenler içindir.

IFA lansmanında , en yeni teknolojilere sahip uygun fiyatlı cihazlar arayanlar için iki yeni akıllı telefon Liquid Z500 ve Liquid Jade de Acer’ın akıllı telefon portföyüne eklenmiştir.

Ayrıca, IFA'da temin edilebilecek olan giyilebilir ince Acer Leap de sergilenmiştir.

Acer ile herkes ihtiyaçlarına en uygun ürünleri bulabilir ve ihtiyaçları olan tüm özelliklere tek cihazda sahip olabilirler: şık tasarım, yüksek kaliteli malzemeler ve en son teknoloji.

Yorumlara Git

Türkiye bu olayı konuşuyor! Seçil Erzan'dan Fatih Terim itirafı!

Dünya böyle tehdit görmedi! 5 milyon İsrailliye ''Sevdiklerinize veda edin'' mesajı yolladılar

Fenerbahçe - Galatasaray maçı | CANLI ANLATIM

YRP’den istifa eden Gülpınar’dan Erbakan’ı kızdıracak şok sözler!

Katil İsrail son dakikayla duyurdu! Lübnan’da binlercesi imha edildi