AKİT MENÜ

Gündem

Mecidiyeköy'deki kazada oğlunu kaybeden babanın feryadı

Mecidiyeköy'deki rezidans inşaatında 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör faciasında, iki oğlunu kaybeden babanın feryadı yürek burktu.

Mecidiyeköy’de Ali Sami Yen Stadı'nın arazisine yapılan rezidans inşaatında 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör kazanın ardından inşatta çalışmalar durdu.

32.KATTA BULUNAN YÜK ASANSÖRÜ YERE ÇAKILMIŞTI

Kaza dün saat 19.45 sıralarında Mecidiyeköy’de yıkılan Ali Sami Yen Stadının yerine yapılan rezidans inşaatında meydana geldi. Kazada yük asansörü 32. kattan zemine çakılmıştı.

10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Asansörün içinde 10 kişinin cesedine ulaşıldı. Sabaha kadar süren çalışmaların ardından inşaatta alanında çalışmalar durdurularak çevrede güvenlik önlemleri arttırıldı. İnşaat çevresine çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve TOMA konuşlandırıldı. Saat 10.30 sıralarında da olay yeri inceleme ekipleri binaya girdi. Kazanın yaşandığı binada incelemelerin sürdüğü belirtildi.

BABANIN FERYADI: ALİ SAMİ YEN İKİ ÇOCUĞUMU ALDI

Olayın duyulmasının ardından hayatını kaybeden işçilerin yakınları da inşaat alanına gelmeye başladı. Aynı yerde 4 oğlu ile çalıştığı belirtilen ve oğullarından Tahir ve Ferdi Kara’yı kaybeden Mithat Kara, “Ali Sami Yen iki çocuğumu aldı. 6 çocuğum vardı ikisi gitti” diyerek gözyaşı döktü. Acılı babayı çevredeki işçiler inşaat içine alarak teselli etmeye çalıştı.

 

Yorumlara Git

AB, Google’a ültimatom verdi! Ağır cezalar geliyor

ABD’den vatandaşlarına ‘acil kodlu’ çağrı: Derhal terk edin!

Kaldırılan gizemli video yeniden ortaya çıktı! Google'ın eski CEO'sundan şok eden tahminler

Mourinho bombası patladı! Mumla arattı: Çıldırmamak elde değil, deli saçması olay bu…

Karadeniz'in fındığı bakın kimleri zengin ediyor! Çıldırmamak elde değil