AKİT MENÜ

Gündem

Paraleller diyanete karşı

Paralel medyanın yayın organı Zaman Gazetesi yazarlarından Ali Ünal yazısında, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in hırsızlık fetvasına tepki göstererek "Ahirette yakanıza yapışacaklar" dedi.

2014-09-12 13:09:29

Her türlü dinlemelerle, ihanetlerle, komplolarla tarihe geçen ve Müslümanlara beddualar yağdırırken efendilerine sessiz kalan Paralel yapı gerçekleri duymaya dayanamadı. Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in "hırsızlık" üzerine verdiği fetvaya Paralel İhanet Çetesi cephesinden tepki gelmeye devam ediyor.

Görmez'in "Hırsızlık elbette kötü bir şeydir, fakat maneviyatı çalmak para çalmaktan daha büyük bir günahtır." ifadesi  bir çok kesimde farklı yorumlandı, Paraleller ise çok eleştirdi.

Paralel yapının yayın organı Zaman yazarlarından Ali Ünal ise bugünkü köşe yazısında Görmez'e zehir zemberek sözler sarf etti. Ünal yazısında "Ahirette sizden hesap soracaklar, yakanıza yapışacaklar." ifadelerini kullandı.

İŞTE PARALEL MEDYANIN YAZARI ALİ ÜNAL'IN O YAZISINDAN BİR BÖLÜM:

'DİB’in mevcut başkanı M.Görmez, TRT Haber’de birinci noktayı, yani devletin Diyanet’i yönlendirdiğini, hem de “Diyanet’in acıklı bir tarihi vardır.” diyerek kabûl etmiş; arkasından da sözü AKP iktidarının ülke adına âdeta yegâne meselesi olan “Paralel Yapı”ya getirmiş. 17 Aralık’tan bu yana Türkiye tarihinin tonlarca belgeyle ortaya saçılan en büyük yolsuzluk, rüşvet, hırsızlık iddiaları karşısında, en azından Hocaefendi’ye atılan onca iftira ve yapılan hakaret karşısında, hakkında söylenen ve her biri apaçık küfür ve şirk olan sözler karşısında, ülkede hukukun rafa kaldırılması karşısında suskun kalan Görmez, Camia’yı milletin maneviyatını çalmak ve toplanan sadaka ve zekâtları yerine harcamamakla suçlayarak, AKP iktidarının biricik meselesine Din cephesinden destek vererek, Diyanet’in iktidarlar karşısındaki acıklı halini herhalde kurtarmak istemiş!

Milyonlarca insan Âhiret’te iddiaları sebebiyle Görmez’in yakasına yapıştığında umarım Görmez’in görüp de ibraz edeceği belgeleri vardır.'

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta!

AB, Google’a ültimatom verdi! Ağır cezalar geliyor

ABD’den vatandaşlarına ‘acil kodlu’ çağrı: Derhal terk edin!

Kaldırılan gizemli video yeniden ortaya çıktı! Google'ın eski CEO'sundan şok eden tahminler

Mourinho bombası patladı! Mumla arattı: Çıldırmamak elde değil, deli saçması olay bu…