AKİT MENÜ

Gündem

'Ayyaş Erkan'ı otelden zor attılar

Ünlü sîmâların alkol rezaletlerine bir yenisi daha eklendi. Daha önce "alkollüyken insan değil hayvan gibi oluyorum" diyen oyuncu Erkan Petekkaya, kapanma saatini geçtiği halde sarhoş vaziyette çıkmamak için direndiği otelin restoranından zorla dışarı atıldı.

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın alkole olan aşırı zaafı yine başına iş açtı. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde alkol sorunu nedeniyle sette sürekli sıkıntılara yol açan Petekkaya'nın Adana'da çektiği son dizisi 'Dila Hanım'da da alkol sorunu yüzünden yaşadığı olaylar da sık sık gündeme gelmişti.

'SARHOŞ HALİM SANKİ İNSAN DEĞİL HAYVANDI'

Petekkaya, geçen aylarda bu sorundan tamamen kurtulmaya karar verdiğini ve eşinin de desteğiyle tedavi olduğunu iddia ederek, "Eşime 'Eve alkollü geldiğimde beni kameraya kaydet' dedim. Küfelik şekilde eve geldiğim bir gece eşimin kaydettiği görüntüleri izlediğimde gördüm ki, oradaki sanki ben değil, dahası bir insan değil, bir hayvandı. Çok utandım. Tedavi olmaya karar verdim." ifadelerini kullanmıştı.

YAKA PAÇA OTELDEN KOVULDU

Güneş'te yer alan habere göre, son dönemde verdiği röportajlarda tedavisinin ardından alkolden tamamen kurtulduğunu söyleyen Petekkaya'nın sözünü tutamadığı ortaya çıktı. Geçen günlerde eşi Didem ve oğlu Cano'yla Güney Afrika'da tatil yapan Petekkaya, dönüşte Bebek Oteli'nin restoranına gitti ve alkol almaya başladı. Mekan kapanmasına rağmen uyarılara aldırış etmeden içmeyi sürdüren Petekkaya mekanın yetkililerine "Siz bir garson bırakıp gidin" dedi. Daha önce aynı durumu yaşayan otel görevlileri Petekkaya'ya bu kez "Bir daha gelmeyin" diyerek oyuncuyu yaka paça dışarı attı. Oyuncunun Etiler'deki bir sarhoş mekanına da benzer nedenden dolayı alınmadığı iddia edildi.

Yorumlara Git

En sessiz denizaltıları bile tespit edecek! Bir teknoloji geliştirildi!

Sokak lezzetleri restoranı iflas etti!

Sebebi çok şaşırttı! O ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Asya ülkesi Malezya Kralı Çin'de: Diplomatik ziyarette bulundu!

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!