AKİT MENÜ

Ekonomi

‘Kendine bile saygısı yok!’

İşadamı Cem Boyner, TÜSİAD toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmak için kürsüye giderken tüm salon ayağa kalktığı halde o yerinden kalkmamış, Cumhurbaşkanı’nın konuşması bitinceye kadar da gözlerini açmamıştı.

2014-09-23 21:36:54

AK Parti İstanbul Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Oktay Saral, “İşadamı Cem Boyner’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısındaki konuşmasının başlangıcında ve bitiminde ayağa kalkmadığı” iddiası ile ilgili, Cem Boyner’in ayağa kalkmamasının 77 milyonun iradesine yapılan ciddi bir saygısızlık olduğunu söyledi.  Milletvekili Saral, “Sen; bu ülkenin asli evlatlarına, yüzde 52-53 oyla her iki insandan birinin oyunu almış, cumhurun başı olmuş, seçimle Cumhurbaşkanı olmuş, kendi medeniyetini ihya etmeye ve sömürü düzenine son vermeye çalışan, milletiyle birlikte bu kutlu yolda yürümeye çalışan bir insana orada saygısızlık yapıyorsun. Cem Boyner aslında ayağa kalkmayarak Cumhurbaşkanımıza değil kendisine saygısızlık yapmıştır” dedi.

HERKES BU OYUNUN FARKINDA OLMALI

Saral, Cem Boyner’i davranışından dolayı kınadığını ifade ederek, “Türkiye, uluslararası güçler tarafından tarihini, medeniyetini ihya edip dünyada özne olacak bir ülke olarak görülüyor. Ama yeniden kadim medeniyeti ile birlikte dünyaya barışı, huzuru, kardeşliği getirmeye çalışan bir ülke olan Türkiye’yi yıkmaya çalışıyorlar. Bizi taşeronlarıyla içten yıkmaya çalışıyorlar. Din kisvesine girmiş bir paralel yapıyla, para, ekonomi kisvesine girmiş TÜSİAD’la, yargı erkiyle Türkiye’yi dize getirmeye çalışıyorlar. Herkesin bu oyunun farkında olması ve bu oyunu görmesi lazım” diye konuştu.

Yorumlara Git

Lübnan hükümeti Beyrut’taki acı bilançoyu açıkladı!

Hakan Fidan'ı protesto etmişti! Hükümet o ismin bakanlığını düşürdü

Haddini aşarsan böyle ağlarsın!

ABD'ye alçak mektup: Türkiye'nin F-35 talebini reddedin, savaş uçaklarını vermeyin

Baykar'dan Ukrayna ile ilgili skandal iddialara cevap: Bu tarz anlaşmaların parçası olmadık