AKİT MENÜ

Teknoloji

İlk iPhone 6 satışını Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı yaptı

Apple’ın sabırsızlıkla beklenen yeni modelleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, Avea mağazalarında düzenlenen özel etkinliklerle meraklılarıyla buluştu

Avea, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı İstanbul’da Bağdat Caddesi, Ankara’da Selanik Caddesi ve Mersin’de Forum Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazalarında düzenlediği özel etkinliklerle satışa sundu.

Birbirinden renkli aktivitelerin yer aldığı etkinliklerle teknoloji meraklılarını mağazalarında ağırlayan Avea; 26 Eylül 00:01’de iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin satışına başladı.

İlk iPhone 6 satışını ise, Bağdat Caddesi’ndeki Avea mağazasında kasanın başına geçen Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür YardımcısıHüseyin Balcı yaptı. İlk iPhone 6 telefonu ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı öğrencisi satın aldı.

Avea olarak akıllı telefon pazarındaki en son teknolojilere sahip ürünleri Avealılarla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Hüseyin Balcı; “Avealılara en yeni trendleri ve ürünleri avantajlı tekliflerle sunuyoruz. Akıllı telefon sahiplik oranındaki liderliğimizi kesintisiz olarak 12’inci çeyreğe taşıyarak, yüzde 15’lerde olan akıllı cihaz sahiplik oranımızı son 3 yılda yüzde 47’ye yükselttik. Mobil data ve akıllı telefonlar üzerinden şekillenen sektörümüzde müşterilerimiz için daima daha iyiyi sunma motivasyonu ile en son teknoloji ürünü akıllı cihazları kendilerine sunuyoruz” diye konuştu.

Sunuculuğunu, eğlenceli sohbeti ve sempatik tavırlarıyla tanınan Ali Tınaz’ın yaptığı gecede, Avea mağazasını ziyaret eden tüm konuklar hem zengin ikram ve eğlenceli aktivitelerle ağırlandı hem de birbirinden özel sürpriz hediyeler kazandı.

Avealılar, iPhone 6’ya tarifeye ek 39 TL’den; iPhone 6 Plus’a ise tarifeye ek 49 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. Avea’nın çift taşıyıcılı internet teknolojisi Mobil Plus sayesinde internete 2 kat daha hızlı bağlanabiliyor.

Yorumlara Git

Sebebi çok şaşırttı! O ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Asya ülkesi Malezya Kralı Çin'de: Diplomatik ziyarette bulundu!

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!

Türkiye'nin savunma devi Altay için çalışmalar hız kazandı: 200 firma çalışıyor