AKİT MENÜ

Gündem

'Türkiye, Öldürme Koalisyonu’nun ‘silah arkadaşı olamaz'

Yazısını, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin IŞİD’e karşı oluşturulan koalisyonda Türkiye’nin de yer almasını talep ederken ‘Pudingi yemeden içinde ne olduğunu bilemezsiniz!’ sözleri üzerine bina eden Tamer Korkmaz, pudingin içinde neler olduğunu tek tek yazdı ve son vuruşu şöyle yaptı: Türkiye, Öldürme Koalisyonu’nun ‘silah arkadaşı’ olamaz!

2014-09-27 10:12:10

İŞTE O YAZI:

Obama, BM Genel Kurulu’nda ‘İslam’la savaşmadık, savaşmayacağız’ diye konuştu: Bu gibi durumlarda, kısaca ‘Yalandan kim ölmüş?’ diyoruz!

(..) ABD, dünyada terörün mühendisidir. Vaktiyle, El Kaide’yi de, El Kaide’nin uzantısı IŞİD’i de inşa etmiş olan Derin ABD’dir.

Uluslararası terörizmi yönetenler, terörle mücadele kılıfı altında yıllardır sürdürdükleri devlet terörünün bir başka örneğini şimdilerde IŞİD’i gerekçe göstererek sergileme yolundalar!

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, IŞİD’e karşı oluşturulan koalisyonda Türkiye’nin de yer almasını talep ederken ‘Pudingi yemeden içinde ne olduğunu bilemezsiniz!’ diye bir laf etti...

(..) -Kerry’nin sözünü ettiği pudingin içinde (..) KASTEN ‘Müslüman Katletmek’ vardır! -Irak’ta olduğu gibi, kadınlara tecavüz etmek vardır! -Ebu Gureyb Cezaevi’nde yaşandığı gibi, tutsakları dehşetengiz işkencelerden geçirmek vardır! -Afganistan’da tanık olunduğu gibi, uykusundaki çocukları kafalarına kurşun sıkarak ‘alçakça’ öldürmek vardır! -Kan içicilik, bombalama, yakıp yıkma, yağmalama, çökme, zulmetme, sömürme, insanları vatanlarından göç etmek zorunda bırakma Amerikan Pudingi’nin tarifinde yer alan temel uygulamalardır!

Terör Devleti ABD, bölgede bir kez daha puding pişirmeye başladı! (..) IŞİD terörü işaretlenip, Türkiye’ye ‘Gel, bu pudingin içindeki melanetlere ortaklık et!’ deniliyor!

(..) Türkiye, bu duruma geçit vermemelidir... Başbakan Yardımcısı Akdoğan’ın, (..) John Kerry’ye... ‘Bize ev ödevi veremezsiniz. Yol haritamızı biz belirleriz!’ diyerek sert tepki göstermesi isabetli bir tavırdır!

(..) Türkiye, Öldürme Koalisyonu’nun ‘silah arkadaşı’ olamaz, olmamalıdır!

TAMER KORKMAZ / YENİ ŞAFAK

Akit Arşiv sayfasından...

Yorumlara Git

"5 milyon insan Türkiye'ye gidecek" diyerek duyurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in kalleş planını açıkladı

Hepsi peş peşe açıkladı, ama Ancelotti hala anlamıyor! Arda Güler ortalığı karıştırdı

Yana yakıla Ocak’ta golcü arıyor! Fenerbahçe’ye 65 milyonluk golcü! Mou talimatı verdi yine…

Ortalık karışacak! Derbi öncesi sponsor bombası: Beşiktaş'tan Galatasaray'a illegal suçlaması