AKİT MENÜ

Gündem

İsrail, Gazze’yi bombalamadan önce Türk akademisyenleri ağırlamış!

Filistin halkını Gazze’de soykırıma tabi tutan Siyonist İsrail’den Türkiye’de lobi atağı… Gazze’de Temmuz ve Ağustos ayı boyunca 2 bine yakın insanı öldüren Siyonist terör devleti İsrail’in bu taarruzdan bir hafta önce Türkiye’den akademisyenlerden oluşan bir heyeti ağırladığı ortaya çıktı.

2014-09-30 18:14:37

Filistin halkını Gazze’de soykırıma tabi tutan Siyonist İsrail’den Türkiye’de lobi atağı… Gazze’yi geçtiğimiz Temmuz ve Ağustos ayı boyunca havadan, denizden ve karadan bomba yağmuruna tabi tutarak 2 bine yakın insanı öldüren Siyonist terör devleti İsrail’in bu taarruzdan önce Türkiye’den bir heyeti ağırladığı ortaya çıktı. Gazze’de Hamas’a karşı yürüttüğü saldırıyı meşrulaştırmak isteyen İsrail’in, Türkiye’den akademisyenlerden oluşan bir heyeti Tel Aviv’de ağırladığı öğrenildi.

ÜNİVERSİTEDE SİYONİST LOBİSİ OLUŞTURMA FAALİYETİ

Türk akademisyenlerden oluşan bir delegasyonun, geçtiğimiz Haziran ayının son haftasında İsrail’de ağırlandığı belirlendi.

Akademisyenlerin, Kudüs’te bulunan Yad Vashem Yahudi Soykırımını Anma Müzesi tarafından düzenlenen, sözde ‘Yahudi Soykırımını öğretme seminerine katıldığı öğrenildi. Sekiz senedir düzenlenen ve İkinci Dünya Savaşı esnasında Nazilerin gerçekleştirmiş olduğu iddia edilen katliamlar hakkında akademisyenlere bilgi verildi. Türkiye delegasyonundan seminere katılan akademisyenlerin, ülkede bulunan anıt, müze ve kütüphanelere yönelik ziyaretlerinin ardından Yad Vashem Müzesi Direktörü Avner Shalev ile de içeriği açıklanmayan sır dolu bir toplantı gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Shalev yapmış olduğu açıklamada; Türk delegasyonunun seminere katılımından büyük mutluluk duyduklarını ve bunun iyi sonuçlar vereceğine inandığını belirtti. Haziran ayının sonunda gerçekleşen toplantının hemen akabinde İsrail’in 3 Yahudi gencinin kaçırılması bahanesiyle Gazze’ye girmesi, toplantıda bu konunun da gündeme gelip gelmediği sorusunu akıllara getirdi.

SİYONİST YORUMU: ‘İSLAMCI AKP UMUTSUZLUĞU!

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Galatasaray Üniversitesi’nde düzenlenen bir seminerde kararlaştırılan geziye hangi akademisyenlerin katıldığı tam olarak öğrenilemedi.

Ağırlığını tarihçi ve sosyologların oluşturduğu tahmin edilen 20 kadar akademisyenin ziyaretini haberleştiren Times Of Israel sitesi “İslamcı AKP iktidarının katılımcı akademisyenlerin fikirlerini umursayıp umursamayacağı bilinmiyor ancak katılımcılar memnun” değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlara Git

Ortalık karışacak! Derbi öncesi sponsor bombası: Beşiktaş'tan Galatasaray'a illegal suçlaması

Takım otobüsü alev aldı! Futbolcular canını zor kurtardı!

Türkiye Rusya'dan alımı kıstı! Moskova yana yakıla müşteri aramaya başladı

Koç Afrika’ya açıldı! Suudi Arabistan’da şov, Mısır’da dev yatırım

Kemalist vesayet sürsün istiyorlar