AKİT MENÜ

Teknoloji

200 milyon liralık ‘dijital’ hamle

Vodafone, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla “Mükemmel Müşteri Deneyimi” için sürdürdüğü hizmet yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

81 ildeki 1200’den fazla mağazasını dijital bir tasarımla yenileyecek olan şirket, mağazalarının dijital dönüşümü için bayi yatırımları da dahil olmak üzere 2 yılda toplam 200 milyon liranın üzerinde yatırım yapıyor. Yenilenen mağazaları ile daha kaliteli dijital hizmet sunmayı ve daha yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefleyen Vodafone Türkiye, şu ana kadar tamamlanan 500 mağazası için “Dijital Açılış Töreni” gerçekleştirdi. Modüler ve esnek bir tasarıma sahip olan mağazalarda müşteriler, Canlı Cihaz Deneyim Alanı ile cihazları rahatça deneyimlerken, Teknoloji Alanı’nda (Tech Zone) konunun uzmanı çalışanlardan özel danışmanlık hizmeti alabiliyor.

MAĞAZALARDA DÖNÜŞÜM

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, bunun sadece bir mağaza açılışı olmadığını, Vodafone Grubu’nun Türkiye’ye olan güvenini gösteren, hizmet alanında yapılan önemli bir yatırım hamlesi olduğunu vurguladı. Kızıldağ, şunları söyledi:“Vodafone Grubu’nun tüm dünyada büyük bir yatırımla hayata geçireceği mağazalarındaki yenilenmenin öncü ülkelerinden biri olarak Vodafone Türkiye seçildi. Globalde gerçekleşecek mağaza dönüşümünün büyük bir kısmı Türkiye’yi kapsıyor. Bu güvenle 81 ilde başlattığımız yatırım hamlesiyle Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkı sağlayacağız. 2 yılda bayi yatırımlarımız da dahil 200 milyon TL’nin üzerinde yatırımla 1.200’ü aşkın mağazamızı son teknolojilerle yenileyerek, Türkiye’nin her yerinde aynı kalitede hizmet sunmayı ve daha yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefliyoruz.”

Yorumlara Git

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!

Türkiye'nin savunma devi Altay için çalışmalar hız kazandı: 200 firma çalışıyor

Joe Biden ile Japonya Başbakanı Kişida 'Hint-Pasifik bölgesinde güvenlik' vurgusu

Dünya ASELSAN'ın peşine düştü! 44 milyon dolarlık dev anlaşma Türkiye'ye duyuruldu