AKİT MENÜ

Gündem

Bu filmi izlemiştik; Kobani eylemleri Gezi'yi hatırlattı!

IŞİD’e yönelik olası bir operasyon yapılabilmesi için 2 Ekim Perşembe günü yapılan oylamayla TBMM’den geçen teskereye ‘hayır’ oyu kullanan CHP ve HDP, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını bahane ederek halkı sokağa inmeye ve eylem yapmaya çağırdı. Sokaklara inen eylemciler, başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde izinsiz gösteriler düzenleyerek, polislere ateş açıp otobüs yakarak, sokakları savaş alanına çevirdiler.

2014-10-07 17:48:56

This browser does not support the video element.

YENİAKİT.COM.TR - IŞİD’e yönelik olası bir operasyon yapılabilmesi için 2 Ekim Perşembe günü yapılan oylamayla TBMM’den geçen teskereye ‘hayır’ oyu kullanan CHP ve HDP, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını bahane ederek halkı sokağa inmeye ve eylem yapmaya çağırdı.

Sokaklara inen eylemciler, başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde izinsiz gösteriler düzenleyerek, polislere ateş açıp otobüs yakarak, sokakları savaş alanına çevirdiler.

GEZİ EYLEMLERİNİ HATIRLATTI

Söz konusu eylemler, 3-5 ağacın sökülmesini bahane ederek ortalığı yakıp yıkan çapulcuların Gezi eylemlerini hatırlattı. Gezi eylemlerinde 589 aracı yakılmış, 409 binayı tahrip edilmiş, Valide Sultan Camii’ni 3 gün boyunca işgal edilmiş, yollara barikat kurularak Başbakanlık Çalışma Ofisi’ni basmak istenmişti.

Yorumlara Git

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı