AKİT MENÜ

Gündem

Etek giyip polisle çatıştılar

PKK/YPG militanları IŞİD’in kuşatma altına aldığı Kobani’den etek giyerek kaçmışlardı. Adana’da IŞİD’in Kobani saldırısını gerekçe göstererek gösteri yapan grup arasında bulunan etekli bir erkekte dikkat çekti. Mersin Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'ni yakanların kadın kıyafeti giydiği ortaya çıktı.

2014-10-10 17:30:44

Adana Merkez Seyhan ve Yüreğir İlçelerinde Kobani eylemi yapan göstericiler, barikat kurup yolları araç trafiğine kapattı. Yüzleri maskeli, elleri sopalı göstericiler, yolu açmak isteyen polisleri de taşladı.

Tanınmamak için yüzlerini kapatan göstericiler arasında yer alan bir ‘erkeğin’ de ayağına kadar uzanan bir etek giydiği görüldü.Kendini kamufle etmeye çalışan gösterici, polisin müdahalesi sırasında eteği çıkartıp atarak ara sokaklara kaçıp gözden kayboldu.

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Ufuk Okuma Salonu'nun Burak Şubesi'ne de kadın elbisesi giymiş yüzleri kapalı şahıslar tarafından molotof bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası bir oda tamamen yanarken okuma salonu kullanılamaz hale geldi.

Yorumlara Git

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor

HÜDA PAR’dan CHP’ye had bildiren açıklama! Flaş ‘Kemalizm’ çıkışı…

Çarpıcı rapor ortaya çıktı! Trump suikastinde şok eden İran detayı

Pegasus resmen duyurdu! Seferler iptal edildi