AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Haddini aşan Leman Sam'a eski eşinden sert tepki

Kurban kesenleri terör örgütü IŞİD militanlarıyla bir tutan şarkıcı bozuntusu Leman Sam'a bir tepki de eski eşi Selim Sam'dan geldi:

2014-10-15 14:58:09

Kurban Bayramı'nda attığı, "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır. IŞİD beni şaşırtmıyor" tweet'yle büyük tepki çeken Leman Sam, çareyi Hollanda' ya kaçmakta buldu. 

GÖRÜŞMÜYORLAR... 

Kendisi gibi şarkıcı olan kızı Şevval Sam'ın desteğini arkasına alan Leman Sam, en büyük darbeyi eski esi Selim Sam'dan aldı. Leman Sam'la 12 yıl evli kaldıklarınıve daha sonra ayrıldıklarını söyleyen Selim Sam, eşiyle görüşmediğini, sadece büyük kızı Şelale Şehnaz ile görüştüğünü söyledi.Selim Sam, şöyle konuştu: "O'nu en iyi ben tanırım. Fazla konuşup gerginlik çıkarmak istemiyorum. Kaldı ki ben İslam'a göre açıklama yaparım. Herkes Allah'a inandığını söyler. İnananlar Allah'ın istediği kriterlere uyuyorlarsa onlar gerçek inananlardır. Gerisi ise kendi sanal tanrılarına inananlardır. Ama Allah'a inandıklarını zannederler. Örnek vermek gerekirse, kurbanı mesele yaparlar."

Yorumlara Git

Dört gözle bakın kimleri bekliyor! Skandal iddia ortalığı ayağa kaldıracak! Ego'ların savaşı başladı mı?

Yaşı: 10 suçu: Filistin bayrağı taşımak! Alman polisinden utanç verici kovalama

Türkiye'den ABD'ye bomba talep! İki sayfalık listede bakın neler var

Boş yapma Nasrallah! Kurusıkı tehditleriniz artık kimseyi korkutmuyor

İstanbul’da sıradan bir gün: 2 metrobüs 1 otobüs kazası!