AKİT MENÜ

Gündem

Ateist adam intihar öncesi kendini kameraya aldı

İstanbul Nişantaşı’ndaki evinde kendisini iple asarak intihar eden 36 yaşındaki Mehmet Pişkin, ölmeden önce 14 dakikalık bir veda videosu çekip sosyal medyada yayınladı.

2014-10-17 16:13:17

Allah'a inanmadığını, cesedinin mezara gömülmemesini istediğini söyleyen Pişkin'in 14 dakikalık videosunu izleyen yakınları hemen harekete geçerek polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri ve Pişkin’in yakınları kapıyı kırarak içeri girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı.

'YAŞAM DEFTERİMİ KAPATIYORUM'

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduğu öğrenilen Mehmet Pişkin’in bilgisayar yazılımcısı olduğu ve özel bir şirkette yöneticilik yaptığı belirtildi. Acı haberi alan alan Pişkin’in annesi Çiğdem Pişkin ile kız kardeşi Almila Pişkin soluğu Nişantaşı’nda alırken, intihar eden Pişkin'in yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Pişkin’e ait naaşın evden çıkartılıp cenaze arabasına konulduğu sıralarda ise aile yakınları ve arkadaşları adeta sinir krizi geçirdi.

Mehmet Pişkin tarafından ölmeden önce kayda alınan ve sosyal medyayı sallayan veda mesajı: “Merhabalar, Mehmet Pişkin ben. 16 Ekim 2014 sabah saatlerindeyiz. Bu bir intihar mektubu. Bu sabah yaşam defterimi kapatıyorum. Birçok arkadaşımla konuştum bu süreçte, dolaylı ya da doğrudan, okudum, araştırdım ve hatta doktora gittim ama sonunda bu kararı aldım” sözleriyle başlıyor.

Pişkin, veda videosunda, sorunlarına çözüm bulamadığını, hayata dair motivasyonunun kalmadığını, intihar fikri üzerinde bir süredir düşündüğünü dile getirirken, Allah inancının olmadığını, öldükten sonra mezara gömülmek istemediğini ve cenazesinin kadavra olarak kullanılmasını ya da denize atılmasını vasiyet ediyor.

Yorumlara Git

İstanbul’da peş peşe uyarılar!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’dan Netanyahu’ya uyarı!

Bakan Bayraktar’dan doğalgaz müjdesi!

İslam Memiş elinde 1 lirası bile olanları uyardı! 12 bin seviyesine çıkacak, uçup gidecek

İflas ettiği söylenen Türkiye'nin 63 yıllık otobüs isyan etti: İflas etmedik, buna son verin