AKİT MENÜ

Ekonomi

Müsiad’a kadın eli değdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ın “2013-2015 Yönetim Kurulu, Hedefler ve Faaliyetler Tanıtım Toplantısı” MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

2013-05-30 19:36:58

EKONOMİ SERVİSİ - MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, toplantıda derneğin yeni dönem hedeflerini anlattı. MÜSİAD’ı 2013-2015 arasında idare edecek 25 kişilik yönetim kurulunda ilk defa bir kadın yönetim kurulu üyesinin yer alması ise dikkat çekti.
HUZUR, İSTİKRAR VE GÜVEN
Türkiye’nin son 44 yılın en düşük enflasyon rakamlarını yakaladığına işaret eden Nail Olpak, IMF’ye borç verebilecek duruma gelindiğini hatırlatarak, “Türkiye, farklı bir konuma ulaşmıştır. Türkiye’nin yeni durumda aldığı pozisyonun adı, huzur, istikrar ve güvendir. Tüm dünya biraz geç de olsa kredi derecelendirme kuruluşları da dahil, Türkiye’nin başarılarını takdirle karşılamaktadır. Bu noktada bizim en önemli gücümüz, sağladığımız güven olacaktır” dedi. Olpak, zenginlik ve refah paylaşımından Güneydoğu ve Doğu Anadolu’nun da artık önemli bir pay almaya başladığını sözlerine ekledi.

TARİHİNDE BİR İLK

MÜSİAD’ı 2013-2015 arasında idare edecek 25 kişilik yönetim kurulunda ilk defa bir kadın yönetim kurulu üyesinin yer aldığı görüldü. 1990 yılında kurulan MÜSİAD’ın ilk kadın yönetim kurulu üyesi, Araştırmalar ve Yayın Komisyonu Başkanı görevine getirilen yayıncılık sektörü temsilcisi Dr. Melike Günyüz oldu. MÜSİAD Genel Başkan Yardımcıları ise Nazım Özdemir, Ali Rıza Arslan, Kerim Altıntaş, Abdurrahman Kaan, Eyüp Akbal ve Kemal Yamankaradeniz olarak belirlendi.


 

Yorumlara Git

QUAD liderlerinden ‘Ateşkes’ açıklaması!

Asıl savaş Avrupa’da çıkacak gibi! Rusya’dan İngiltere’ye çarpıcı gönderme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ABD’de sevgi seli

Tel Aviv alev alev! İstifa sesleri yükseliyor, Netanyahu köşeye sıkıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta!