AKİT MENÜ

Gündem

Mesele 'çevre' değil ikinci 'Gezi'!

Cumhuriyet gazetesi yaptığı bir haberle Validebağ Korusu'na cami yapımına karşı çıkan 'cami düşmanları'nın asıl maksadını istemeden de olsa gözler önüne serdi.

2014-10-27 11:53:22

YENİAKİT.COM.TR - Validebağ Korusu'na cami yapımına karşı çıkan ve ezan sesinden rahatsız olduklarını sık sık dillendiren 'cami düşmanları', 'doğa sevgisi' adı altında günlerdir koru önünde eylem yapıyor.

Bir takım medya kuruluşlarıda 'Gezi kalkışması'nda olduğu gibi Türkiye'yi yeniden kaosa sürüklemek için provakatif yayınlarıyla halkı kışkırtmaya devam ediyor.

Malum medyada çıkan haberlerde Validebağ Korusu'na cami yapımına karşı çıkışın asıl maksadının 'doğa sevgisi' değil 'cami düşmanlığı' ve ikinci 'Gezi kalkışması'nı başlatmak olduğu gözler önüne serildi.

AMAÇ İKİNCİ GEZİ!

Cumhuriyet gazetesi tarafından yapılan haberde, Türkiye'nin savaş alanına döndüğü Gezi kalkışmasının da 'çevrecilik' adı altında başladığı belirtilerek 'Yaşanan hukuksuzluk, alanı korumak için gelenlerin sayısındaki artışı tetikliyor. Validebağ’da son bir haftada yapılan her eylemde katılımcı sayısının binin üzerine çıktığı gözleniyor. 28 Mayıs 2013’te halk hareketine dönüşen çevreci Gezi eylemleriyle Validebağ direnişi arasında bir benzerlik var' ifadeleriyle Gezi ve Validebağ korusu eylemleri arasındaki ortak amaç ortaya konuldu.

İŞTE  O HABER:



www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

İslam Memiş elinde 1 lirası bile olanları uyardı! 12 bin seviyesine çıkacak, uçup gidecek

İflas ettiği söylenen Türkiye'nin 63 yıllık otobüs isyan etti: İflas etmedik, buna son verin

Koç Grubu şirketi tarandı! Mermi yağmuruna tuttular

İsrail’den F-35’le korkunç saldırı! Hizbullah’ın üst düzey komutanları öldü

Aselsan’ın ürettiği yerli telefonun önünü kesen Türk bakın kimmiş! Şu an hak ettiği yerde