AKİT MENÜ

Gündem

Genelkurmay'dan çok sert açıklama!

Genelkurmay Başkanlığı, Bitlis’te, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan korucu Nihat Çaprak'ın direğe bağlanarak şehit edilmesini kınadı. Açıklamada, 'İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş, caniler tarafından işlenen bu vahşice olayı şiddetle kınıyoruz' denildi.

2014-10-27 12:36:36

Bitlis’te, bölücü terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve bir elektrik direğine bağlanıp kurşuna dizilen Nihat Çaprak'ın öldürülmesiyle ilgili TSK, bu sabah internet sitesinden tepkisini dile getirdi.

İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ, GÖZÜ DÖNMÜŞ CANİLER

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle: 'Bölücü teröristler tarafından, 12 Eylül 2014 tarihinde kaçırılan Köy Korucumuz Nihat Çaprak, 26 Ekim 2014 tarihinde saat 07.30'da, Bitlis ili Merkez ilçe Geçitbaşı köyü mülkî sınırları içinde bir elektrik direğine bağlanarak, baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle şehit edilmiştir. İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş, caniler tarafından işlenen bu vahşice olayı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Köy Korucularımıza sabırlar diliyoruz.'

Yorumlara Git

İsrail’den F-35’le korkunç saldırı! Hizbullah’ın üst düzey komutanları öldü

Aselsan’ın ürettiği yerli telefonun önünü kesen Türk bakın kimmiş! Şu an hak ettiği yerde

“Bu utancı kaldır, kaldırabilirsen…” Cihat Yaycı Paşa’dan Yunan hadsizliğine sert tepki

Ali Koç da mı, "Yaşa Portekiz"ci! Fenerbahçe taraftarı çileden çıktı: Bu rezilliğe son verin

Türkiye, İsrail’le ticarete devam ediyor mu? DMM'den net açıklama geldi