AKİT MENÜ

Gündem

D-100 Karayolu suya gömüldü!

Sel yüzünden D-100 Karayolu trafiğe kapandı. Dünden beri etkili olan sağanak yağış D-100 Karayolu'nu trafiğe kapatırken, trafik tek şeritten verilmeye başlandı.

2014-10-27 13:29:57

This browser does not support the video element.

Eşme mevkisinde bulunan Çekok soğuk hava deposunda bulunan yüzlerce palet ve sel sularının koparttığı ağaçlar kara yoluna aktı. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola çıkan araçlar, sel sularının ortasında kalarak sürüklendi.

Yolcu otobüsü ve çok sayıda otomobil suya gömülürken, araçların içerisinde bulunan vatandaşlar itfaiye, AFAD ve karayolları ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı. Taşan derenin etrafında iş makineleri çalışmalarını sürdürürken, D-100 karayolunun kıyısında bulunan evler ve meyve bahçeleri sular altında kaldı.

Sakarya ve Kocaeli'den girişleri kapatan polis ekipleri, ulaşımı TEM Otoyoluna yönlendirdi. Yaklaşık dört saat ulaşıma kapalı olan D-100 karayolunda ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

AFAD'dan edinilen bilgiye göre, Kocaeli'deki sağanak D-100 karayolunun, Sakarya-Kocaeli arasında, Eşme mevkisinden otoban girişine kadar kapandığı belirtildi.

Açıklamada, AFAD ekiplerinin, yaklaşık 50 aracın bölgeden tahliyesi ve yolun trafiğe açılması için çalışma yaptığı bildirildi.

 

Yorumlara Git

Aselsan’ın ürettiği yerli telefonun önünü kesen Türk bakın kimmiş! Şu an hak ettiği yerde

“Bu utancı kaldır, kaldırabilirsen…” Cihat Yaycı Paşa’dan Yunan hadsizliğine sert tepki

Ali Koç da mı, "Yaşa Portekiz"ci! Fenerbahçe taraftarı çileden çıktı: Bu rezilliğe son verin

Türkiye, İsrail’le ticarete devam ediyor mu? DMM'den net açıklama geldi

AK Parti son dakika olarak duyurdu! 3 isim görevden affını istedi