AKİT MENÜ

Gündem

Mersin’de paralel’e operasyon: 26 gözaltı

Yasa dışı dinlemelerle ilgili emniyetteki “paralel yapı” iddialarına yönelik Mersin’deki soruşturma çerçevesinde hakkında yakalama kararı çıkartılan 27 kişiden 23’ünün gözaltına alındığı daha sonra 3 kişinin de daha kendi isteği ile teslim olduğu bildirildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında farklı kentlerde de gözaltına alınanlar Mersin’e getirildi.

2014-10-28 22:32:46

MERSİN - Yasa dışı dinlemelerle ilgili emniyetteki “paralel yapı” iddialarına yönelik Mersin’deki soruşturma çerçevesinde hakkında yakalama kararı çıkartılan 27 kişiden 23’ünün gözaltına alındığı daha sonra 3 kişinin de daha kendi isteği ile teslim olduğu bildirildi.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında farklı kentlerde de gözaltına alınanlar Mersin’e getirildi.
Öte yandan; gözaltına alınanlar arasında daha önce ihraç edilen, açığa alınan ve halen çalışan polislerin olduğu kaydedildi.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak ise, yasa dışı dinlemelerle ilgili emniyetteki “paralel yapı” iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin “Toplam 27 kişi gözaltına alınacak. Operasyon devam ediyor. Gerekli açıklamalar detaylı olarak yapılacak” dedi.

Öte yandan; Eski İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan Kaya’nın da aralarında bulunduğu meslekten ihraç edilen 3 emniyet mensubu teslim oldu.

Yorumlara Git

İsrail’den F-35’le korkunç saldırı! Hizbullah’ın üst düzey komutanları öldü

Aselsan’ın ürettiği yerli telefonun önünü kesen Türk bakın kimmiş! Şu an hak ettiği yerde

“Bu utancı kaldır, kaldırabilirsen…” Cihat Yaycı Paşa’dan Yunan hadsizliğine sert tepki

Ali Koç da mı, "Yaşa Portekiz"ci! Fenerbahçe taraftarı çileden çıktı: Bu rezilliğe son verin

Türkiye, İsrail’le ticarete devam ediyor mu? DMM'den net açıklama geldi