AKİT MENÜ

Gündem

Ermenek'teki madende mahsur kalan işçilerin isimleri

Karaman Ermenek'te maden ocağını su basması sonucu mahsur kalan işçilerin isimleri belli oldu.

2014-10-29 18:52:45

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesindeki Has Şekerler Madencilik Şirketi'ne ait maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan 18 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Madende mahsur kalan 18 işçinin isimleri şöyle: "Osman Çoksöyler, Hüsnü Çolak, Ali Haznedar, Kerim Haznedar, Mehmet Tokat, Hüseyin Çolak, İsa Gözbaşı, Bahri Üzer, Kamil Yaman, Tezcan Gökçe, Uğur İlhan, Hüseyin Gültekin, İsmail Gürses, Mehmet Baha, Mehmet Özcan, Hasan Tuncer, Recep Çiloğlu , Ömer Cansu"

KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karaman'ın Ermenek ilçesi Güneyyurt beldesinde su baskını sonucu 18 işçinin mahsur kaldığı maden ocağında kurtarma çalışmaları 2. gün de devam ediyor.

Özel bir işletmeye bağlı maden ocağında dün öğleden sonra meydana gelen su baskınında 18 işçi içeride mahsur kalmıştı. Mahsur kalan işçilerin kurtarılması için çalışmalar aralıksız sürerken, işçi yakınlarının gözü yaşlı bekleyişi de devam etti. Maden ocağını basan suyun tahliyesi gerçekleşirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan sabah erken saatlerde çalışmaları yerinde inceledi.

Yorumlara Git

İstanbul’da peş peşe uyarılar!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’dan Netanyahu’ya uyarı!

Bakan Bayraktar’dan doğalgaz müjdesi!

İslam Memiş elinde 1 lirası bile olanları uyardı! 12 bin seviyesine çıkacak, uçup gidecek

İflas ettiği söylenen Türkiye'nin 63 yıllık otobüs isyan etti: İflas etmedik, buna son verin