AKİT MENÜ

Gündem

Camide içki içmişler!

Taksim provokatörlerinin, Dolmabahçe’deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ne ayakkabılarıyla girdiği, caminin içerisinde sigara ve içki içtikleri ortaya çıktı. Marjinal örgütlerin camiyi lojistik üs olarak kullandığı da tespit edildi

2013-06-03 21:18:16

HABER MERKEZİ
Silivri’de görülen Ergenekon davasını protesto ederken camiye ayakkabıyla giren provokatörler, şimdi de Dolmabahçe’deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ni kirlettiler. Taksim’deki Gezi Parkı’nda ağaçların sökülmesini protesto bahanesiyle ortaya çıkan militan grup, Dolmabahçe’de bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne gitmek istedi, polise taş ve sopalarla saldırdı. Provokatörler, polisin müdahalesinin ardından Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ne kaçtı! Provokatörler, camiye ayakkabıyla girdi, caminin içerisinde içki içti ve içki şişelerini cami içerisine bıraktı.
GÜVENLİK KAMERASINI KIRDILAR!
Provokatörlerin yaralanan kişileri camide tedavi ettiği ve camiyi ameliyathaneye çevirdiği gözlendi. Çöplüğe dönen camide çok sayıda sağlık malzemesinin yanı sıra bira şişesi ve sigara paketi de yer alıyor. Provokatörler camiye büyük zarar verdi. Güvenlik kameraları bile tamamen kırıldı.
Göstericilerin, polisin attığı biber gazından etkilenmemek için hazırladıkları limon suyu, sirke ve özel olarak hazırladıkları karışımların bulunduğu şişeleri camide depoladıkları ortaya çıktı. Camide çok sayıda maske de bulundu. Polisin incelemesinin ardından caminin temizleneceği öğrenildi.

Provokatörler, camiyi üs olarak kullanmış
Taksim Gezi Parkı olayları sırasında göstericiler Dolmabahçe’deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ni adeta üs olarak kullandığı ortaya çıktı. Göstericilerin özellikle gece boyunca süren olaylarda yaralanan arkadaşlarını camide tedavi ettiği anlaşıldı. Camiyi işgal eden eylemciler camiye büyük zarar verdi. Güvenlik kameraları bile tamamen kırıldı. Çöplüğe dönen camideki sağlık malzemeleri, bira şişeleri ve sigara paketleri ise dikkat çekti. Göstericilerin, polisin attığı biber gazından etkilenmemek için hazırladıkları limon suyu, sirke ve özel olarak hazırladıkları karışımların bulunduğu şişeleri camide depoladıkları ortaya çıktı. Camide çok sayıda maske de bulundu. İbadetlerini yerine getiremeyen cemaat, caminin korunması için talepte bulundu.
 

Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi