AKİT MENÜ

Gündem

Kahrolsun katil İsrail

İstanbul’da, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskını, önceki gece Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyelerince protesto edildi.

2014-11-07 10:30:14

İSTANBUL - İsrail’in Levent’teki İstanbul Başkonsolosluğu önünde toplanan AGD üyeleri, “Hayat İman ve Cihad” pankartı açarak, “Ortadoğu Yanıyor, Hocasını Arıyor”, “Vur Vur Hamas Vur İsrail’e Vur”, “Cenk Cihad Şehadet”, “Kahrolsun İsrail”, “Oluk Oluk Kan Aksa Kurtulacak El-Aksa”, “Hamas’a Selam Direnişe Devam”, “İstanbul’dan Kudüs’e Bin Selam” sloganları attı. Gruptakiler, AGD, Saadet Partisi flaması, Filistin bayrakları ve “Kahrolsun İsrail” dövizleri taşıdı.

Protestoda, üzerinde “Kahrolsun İsrail, Katil İsrail” yazan İsrail bayrağı yakıldı. Bir süre daha slogan atılıp, bazı marş ve şiirlerin okunduğu eylem olaysız sonra erdi.   

SARAÇHANE ‘AKSA’ İÇİN TEK YÜREK OLACAK

Siyonist İsrail’in Kudüs’te Mescid-i Aksa’yı hedef alan saldırıları ve Filistinli Müslümanlara yönelik baskıları karşısında Kudüs ve Batı Şeria’da yeni bir intifadanın ayak sesleri duyulmaya başlandı. Ülkemizde yaşayan Müslümanlar da konuyla ilgili etkinlik ve eylemlerini yaygınlaştırıyor. Bugün Cuma namazında Fatih Camii’nde toplanacak eylemciler, baskı altındaki Filistinli Müslümanlara toplu dua programı düzenleyecek. Yarın saat 13.00’te ise Saraçhane Parkı’nda toplanacak eylemciler, Siyonist işgalcilerin Mescid-i Aksa ve Kudüslü Müslümanlara yönelik saldırılarını protesto edecekler. 

Yorumlara Git

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor

HÜDA PAR’dan CHP’ye had bildiren açıklama! Flaş ‘Kemalizm’ çıkışı…

Çarpıcı rapor ortaya çıktı! Trump suikastinde şok eden İran detayı

Pegasus resmen duyurdu! Seferler iptal edildi