AKİT MENÜ

Gündem

CHP'nin mevlidi var, bakın kimin için!

Laik CHP'nin laik M.Kemal adına Mevlid-i Şerif okutması geleneği bu 10 Kasım'da da sürecek. Laik CHP 10 Kasım Pazartesi günü laik M.Kemal için 'mevlid' okutacak. CHP'nin mevlid için AK Partililere tek tek davet göndermesi ise dikkat çekti.

2014-11-07 13:26:19

CHP İstanbul Milletvekili ve emekli müftü İhsan Özkes geçen yıl olduğu gibi bu sene de 10 Kasım Pazartesi günü Eminönü Yeni Camii'nde öğle namazının ardından M.Kemal için mevlid okutacağını duyurdu. 

Üsküdar ve Beyoğlu ilçelerinde müftülük yaptığı zamanlarda da M.Kemal için mevlid okuttuğunu dile getiren Özkes, AK Partili tüm vekillere mevlit için davetiye gönderdi.

M.KEMAL'E BORÇLUYMUŞUZ...

AK Partili vekillerin makam odasına bırakılan davetiye metninde "Bugün camilerimizde ezan okunuyorsa ve özgür olarak ibadetlerimizi yapabiliyor isek bunu önce Allah'a sonra Atatürk'e borçluyuz" ifadelerine yer verildi. 

Geçtiğimiz yıl 10 Kasım'da CHP'li İhsan Özkes'in organize ettiği mevlid programına AK Partili hiçbir milletvekili katılmamıştı. Bu yılki davete AK Partililerin katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

Yorumlara Git

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor

HÜDA PAR’dan CHP’ye had bildiren açıklama! Flaş ‘Kemalizm’ çıkışı…

Çarpıcı rapor ortaya çıktı! Trump suikastinde şok eden İran detayı

Pegasus resmen duyurdu! Seferler iptal edildi