AKİT MENÜ

Gündem

Eylemciler sevinin Siyonistler de yanınızda

İsrail yönetimi, Gezi Eylemleri ile ilgili peş peşe tahrikçi açıklamalar yaparken, kökü Türkiye’den Yahudiler de kışkırtma korosuna eşlik ediyor. Yahudi şeriatıyla yönetilen İsrail’deki Gezi destekçileri, Türk Büyükelçiliği önünde, “Türkiye laiktir laik k

2013-06-11 21:38:33

FURKAN ALTINOK/ANKARA
Gezi Parkı provokasyonuna Yahudiler tam kadro katılıyor. İsrail’e göçeden İstanbul Yahudileri, provokasyona bu ülkeden katılıyor. İsrail yönetimi, Gezi Eylemleri ile ilgili peş peşe tahrikçi açıklamalar yaparken, kökü Türkiye’den Yahudiler de kışkırtma korosuna eşlik ediyor.
ŞERİATÇI YAHUDİ’NİN SLOGANI:
TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK
Yıllardır provokatif haberleriyle tanınan Türkiye’den göç eden Yahudiler’in kurduğu “www.hastürktv.com” isimli site birkaç gündür sayfanın manşetinden “Gezi Eylemcileriyle Dayanışma” duyuruları yayınlıyor. Viket Sadi Raz isimli İstanbul Yahudisi’nin öncülük ettiği girişimde, eylemciler kutsanırken, hükümete ise ağır eleştiriler yöneltiliyor. Sitedeki Gezi eylemleriyle ilgili son haberde şu ifadelere yer verildi: “Dün İsrailliler ve Türk Yahudileri toplam 80 kişilik bir grup Türk Büyükelçiliği’nin karşında toplandılar. Her geçen gün bu topluluğun sayısı artıyor. Grubun toplanma sebepleri İstanbul ve tüm Türkiye’deki Gezi Parkı direnişçilerine destek ve solidaritesiydi. Bir buçuk saat süren gösteri boyunca farklı farklı sloganlar atıldı. En başta üç dilde (Türkçe, İbranice ve İngilizce) ‘Erdoğan istifa, Türkiye laiktir laik kalacak, Diren İstanbul, diren Türkiye, ‘Durma durdukça sıra sana gelecek’ gibi sloganlar duyuldu. Ardından direniş sürecinde son günlerde hayatını kaybedenler ve söz hakkını kaybeden Türk milleti için saygı duruşunda duruldu. Türk Büyükelçisine yollamak üzere hazırlanan mektup için imzalar toplandı.”
GEZİ EYLEMCİLERİ ARASINDA YAHUDİLER DE VAR
Türkiye’deki gösterilerde çok sayıda Yahudi’nin de yer aldığı anlatılan haberde, daha sonra şöyle denildi: “Gösteriye katılan İsraillerden biri: ‘Dünden beri Türkiye’deki arkadaşlarımdan devamlı haber alıyorum ve orada müthiş bir operasyon var. Diren Türkiye, diren İstanbul.’ Eylem görüntüleri çeken kameraman: ‘Eylemle ilgili şiddet filmlerini gören herkes lütfen paylaşsın. Çünkü bu yaptığımızın tek sebebi Türkiye’deki direnişçileri desteklemek.’ Başka bir İsrailli bayan: ‘Türk halkı ile bütünleşmeye geldim buraya.’ Bir Türk Yahudisi: ‘Bir İstanbul Yahudisi olarak İsrail ve İsrail halkını sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Tayyip, Filistin meselesini kullanarak insanları militanlaştırıyor. Ayrıca ülkeyi Hamas, El Kaide gibi yobaz terörist örgütlerin merkezi yaptı. Biz çağdaş Atatürk gençliği olarak bu durumdan çok rahatsızız. Ortadoğu’nun bu iki laik ve demokratik ülkesini tekrar dost ve müttefik olarak görmek istiyoruz.”
 

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı