AKİT MENÜ

Teknoloji

İPhone, İPhone'u katladı

Apple tarafından kısa bir süre önce piyasaya sürülen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için yapılan bir araştırma ilginç sonuçlar çıkardı.

2014-11-16 15:20:44

Apple’ın bu zamana kadar iPhone üzerinde yaptığı en büyük değişiklik olarak nitelendirilen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın, Android cephesindeki büyük ekranlı rakipleri ile daha iyi mücadele edebildikleri kesin ama bucihazların kendi aralarında da bir mücadele var. Peki bu mücadeleyi kim kazandı? Apple kullanıcıları hangisini daha çok sevdi?

Bu sorunun yanıtını arayan bağımsız bir araştırma şirketi ABD’de yaptığı bir araştırmada iPhone 6’nın iPhone 6 Plus’a oranla 3 kat daha fazla sattığını ortaya çıkarttı. Bunlar resmi rakamlar olmasa da, ilk tahminler ile örtüştüğünden dolayı doğruluk payı bir hayli yüksek.

%68’i iPhone 6!

ABD pazarında iPhone 6 ve iPhone 6 Plus satışlarının %68’lik bölümünü 4,7 inç ekranı ile iPhone 6 Plus’dan biraz daha küçük olan iPhone 6oluşturuyor. Diğer satışların %24’ünü iPhone 6 Plus oluştururken, kalan %8’lik dilim ise iPhone 5S gibi eski iPhone’lar tarafından paylaşılıyor.

Yorumlara Git

AB, Google’a ültimatom verdi! Ağır cezalar geliyor

ABD’den vatandaşlarına ‘acil kodlu’ çağrı: Derhal terk edin!

Kaldırılan gizemli video yeniden ortaya çıktı! Google'ın eski CEO'sundan şok eden tahminler

Mourinho bombası patladı! Mumla arattı: Çıldırmamak elde değil, deli saçması olay bu…

Karadeniz'in fındığı bakın kimleri zengin ediyor! Çıldırmamak elde değil