AKİT MENÜ

Gündem

İşte o ajanlar

Taksim ve civarındaki provokatif eylemlerde rol alarak, polise yapılan saldırıların içerisinde bulunan ajanlar, Akit’in objektiflerine yakalandı. Afrika kökenli, İsviçreli, Hollandalı, Alman birçok Batılı ajan, gazeteci ve çevreci maskesi altında, marjina

2013-06-12 21:15:16

MEHMET ÖZTÜRK / İSTANBUL
Akit, Taksim Gezi Parkı’nda olayların arkasında illegal örgüt üyelerinin yanı sıra ajanların da bulunduğunu gözler önüne seriyoruz.
AFRİKA KÖKENLİ ŞAHIS ARACI YAKAN EKİPTE!
Önceki gün Taksim Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı ve Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) bulunan yasadışı afiş ve dövizlerin indirilmesi sırasında çıkan ajanların, Çevik Kuvvet polisine karşı direndiği, Gezi Parkı yakınında bulunan araçları yaktıkları belgeledik.
Muhabirimiz; Afrika kökenli bir kişinin, kamyonu yakan grubun içinde olduğu fotoğrafladı. Afrika kökenli kişi, yanında bulunanlarla birlikte kamyoneti ateşin bulunduğu alana sürükledi, Ardından araç yakıldı. Afrika kökenli şahıs, muhabirimizin kendisini görüntülediğini anlayınca panikledi. Muhabirimize tepki gösteren şahıs, alandan kaçtı.
İSVİÇRELİ AJANLAR DUVARLARA YAZI YAZDI   
İsviçreli ajanlar da; provokatörlere destek vermek için alanlara çıktı. 3 kişinin bulunduğu grup yanlarında getirdiği boyalarla duvarlara yazılar yazdı ve resimler çizdi. Taksim Meydanı’nda dolaşan grup, muhabirimizin kendilerini görüntülemesinin ardından ortadan kayboldu. Bu grup da İsviçre’den geldiğini söyleyerek, kimlikleri ve neden geldikleri konusundaki sorumuza cevap vermekten kaçındı.
GAZETECİ KILIKLI AJAN,
PROVOKATÖRLERLE GÖRÜŞÜYOR
Hollandalı bir şahıs da; kendisini gazeteci (!) olarak tanıtarak çalışma yapıyor. Boynuna taktığı ve neyin kartı olduğu gizlediği için anlaşılamayan şahıs Taksim’de dolaşıyor, kamera ve fotoğraf çekimleri yapıyor.Gazeteci görünümlü şahıs özellikle provakatörlerle görüşüyor, yazı yazmaları konusunda telkin ve uyarılarda bulunuyor. Yine bu şahıs da muhabirimiz tarafından görüntülenmesinin ardından panikleyerek yaka kartını boynundan çıkartıp gizledi! Hollandalı ajan, gece farklı gündüz farklı çalışmalar içinde görülüyor. Hollandalı şahıs son olarak sabah saatlerinde İstiklal caddesinde çekim yaparken muhabirimiz tarafından görüntelendi. Bu şahsın sık sık telefonla görüşme halinde olması dikkat çekti.
6 AJANDAN 4’Ü YAKALANMIŞTI
Bilindiği gibi; Taksim Gümüşsuyu’nda eylemcileri şiddete tahrik eden 6 yabancı ajandan 4’ü yakalanmıştı. Barikat kurup polisle çatışan grupları tahrik etmeye çalışan bu kişilerin gözaltına alındığı yerde 8 piknik tüpü ele geçirilmişti. Havai fişek ve kablo düzenekli tüplerin göstericilerin yoğun olduğu saatlerde patlatılacağı ifade edilmişti.

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı