AKİT MENÜ

Gündem

İşte Dumanlı'nın muhabirimizin gömleğini yırttığı an

Paralel devlet yapılanmasının sözcüsü Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve adamları TÜYAP Kitap Fuarı’nda yüzlerce kişinin gözü önünde şehir eşkıyalığına soyunup muhabirimiz Mehmet Özmen’e saldırdı.

2014-11-18 10:56:34

YUSUF ÖZCAN / İSTANBUL - Paralel devlet yapılanmasının sözcüsü Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve adamları TÜYAP Kitap Fuarı’nda yüzlerce kişinin gözü önünde şehir eşkıyalığına soyunup muhabirlerimizi darp etti. Saniye saniye kaydettiğimiz görüntülerde, Dumanlı ve gözü dönmüş çetesi, muhabirimiz Mehmet Özmen’in sorusuna sinirlenip “münafıklar” diye bağırdıktan sonra darp eylemini gerçekleştiriyor. Görüntülerde Dumanlı’nın hemen yanındaki kişinin muhabirimizin çenesine avucunun içi ile vurduğu, kameranın görüş açısında olduğunu fark edince de Dumanlı’nın ayırmaya çalışır gibi yaptığı açıkça görülüyor. Olay sonrası Emniyete giden Muhabirimiz saldırganlar hakkında şikayetçi oldu. Büyükçekmece Devlet Hastanesi, muhabirimize 3 gün iş göremezlik raporu verdi.

MÜNAFIKLIKLA SUÇLADI

Paralel Örgüt militanları tarafından önceki gün  TÜYAP Kitap Fuarında  Muhabirimiz Mehmet Özmen’e saldırı gerçekleştirildi. Kaynak Kültür Yayın Grubu Standı’nda kitaplarını imzalayan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın yanına yaklaşan muhabirimiz gayet nazik bir ses tonu ile “Geçen gün ilginç bir röportaj verdiniz. Cemaatin Güneydoğu’da BDP’ye oy verdiğini söylediniz efendim, bu bir itiraf mıydı?” şeklinde bir soru sordu. Soru üzerine cevap vermek yerine sinirlenerek ayağa kalkan Ekrem Dumanlı, “Münafıklık etmek doğru değil” şeklinde bağırdı. Saniye saniye kaydedilen görüntülere göre, Dumanlı’nın ayağa kalkarak muhabirimizi münafıklıkla suçlamasının ardından harekete geçen Gülen’in militanları yaka paça muhabirimize saldırdılar. Dumanlı’nın sol yanındaki kişi muhabirimizin mikrofonunu elinden almaya çalışırken, sağ tarafındaki kişi de Özmen’e tokat atarak kinini kustu.

GÖRÜNTÜLER  YALANLIYOR!

Paralel medya önceki gün TÜYAP’ta yaşanan bu skandal olayı kendi lehlerine çevirmenin gayretine girerek mağduriyeti oynarken gazetemiz muhabirleri tarafından çekilen kamera kayıtları tüm gerçeği ortaya koyuyor.



PARALEL ÖRGÜT RAHATSIZ OLDU

TÜYAP Kitap Fuarındaki Kaynak Kültür Yayın Grubu Standı’nda kitaplarını imzalayan Dumanlı’nın ve etrafındaki örgüt militanlarının saldırısı sonucu, yine paralel örgütün militanları tarafından sosyal medya ortamında muhabirimizin daha önce imza attığı haberler üzerinden anında kara propagandaya başlandı.

ÖZMEN SALDIRIYI ANLATTI!

Gazeteci olarak TÜYAP Kitap Fuarına bazı yazar ve fikir sahibi isimlerle özel röportaj yapmaya gittiğini anlatan Mehmet Özmen, “Muhabir arkadaşım ve aynı zamanda kameramanlık yapan Ali Özken arkadaşımızla birlikte TÜYAP Kitap Fuarına gittik. Önce standları mümkün olduğu kadar gezerek kimlerle görüşebileceğimizi belirledik. İlk röportajımızı Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı ile yaptık. Daha sonra ise Kaynak Yayınlarının Standı’nda kitaplarını imzalayan Ekrem Dumanlı’ya soru sormak istedik” dedi.

PARALELCİLERİ BİR TEK SORU ÜRKÜTTÜ!

Kamera kayda girmeden Ekrem Dumanlı’ya “Akit’ten geliyoruz ve size iki soru sormak istiyoruz” deseydik kesinlikle kabul etmeyeceğini düşündüğü için doğrudan kamera kaydına girerek soru sorduğunu belirten Özmen, “Dumanlı ve orada bulunan tetikçiler beni zaten tanıyorlar. Tanımamaları mümkün değil. Ekrem Dumanlı Hürriyet’ten Ahmet Hakan’a itiraf niteliğinde bir açıklamada bulunmuştu ve “30 Mart Yerel Seçimleri’nde Fethullah Gülen grubundaki kişilerin Güneydoğu’da BDP’ye oy verdiğini ağzından kaçırdı ve “Cemaate sempati duyan insanlar oylarını Güneydoğu’da BDP’ye verdi..” demişti. Ben de bunun bir itiraf olup olmadığını sordum. İtiraf olduğuna dair birçok gazete ve haber sitelerinde konu dile getirilmişti” dedi.

İŞTE DUMANLI İLE MUHABİRİMİZ ARASINDA GEÇEN O DİYALOG!

Özmen: Merhaba Ekrem bey, Nasılsınız efendim?
Dumanlı: Sağol
Özmen: Bir iki soru soracaktım. Öncelikle fuarın durumunu nasıl buluyorsunuz?
Dumanlı: Vallahi ben…
Özmen: Çok yoğun bir ilgi var, değil mi?
Dumanlı: Ben hareketli gördüm, gayet güzel gördüm.
Özmen: Efendim geçen gün ilginç bir röportaj verdiniz. Cemaatin Güneydoğu’da (Bu arada Dumanlı ‘Hangi gazetedensiniz’? diyor) BDP’ye oy verdiğini söylediniz efendim, bu bir itiraf mıydı?
Dumanlı: Ne itirafı olacak, insanlar istediği yere oy verir. Cümlenin yarısını okuyorsunuz, yarısını okumuyorsunuz.
Özmen: Nedir efendim tamamı?
Dumanlı: BBP’ye oy veriyor, MHP’ye oy veriyor, AKP’ye oy veriyor, istediği yere istediği gibi oy veriyor.
Özmen: Ama daha önceden… (Ekrem Dumanlı, bu arada sinirlenerek ayağa kalktı)
Dumanlı: Münafıklık etmek doğru değil.

“BENİ ASLA SUSTURAMAYACAKLAR“

Çanak soru sormak yerine kamuoyunun merak ettiği soruları açık ve net bir üslupla muhataplarına sorduğunu belirten Özmen, “Birileri ‘Aykırı sorular’ diye program yaparak her türlü soruyu soruyor, bir başkası bu ülkenin Başbakanına, Cumhurbaşkanına ağza alınmayacak hakaret ve ifadeler kullanıyorken ’provokatör’ olmuyor ama biz sadece Akit’te çalıştığımız için ve  dobra dobra soru sorduğum için paralel örgütün medyası bizi ‘provokatör‘ ilan ediyor. Paralel örgüt istediği kadar şahsımı hedef göstersin, istediği kadar sosyal medya üzerinden ve paçavra yayın organlarında kara propaganda yapsın ama beni asla yıldıramayacaklar, susturamayacaklar” dedi.

ZAMAN, BARO’DAKİ LİNÇ’TE MUHABİRİMİZE DESTEK VERMİŞTİ

2013 yılı Mart ayında İstanbul Barosu’nun Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu’nda avukatların saldırısına uğradığında Paralel örgütün tetikçi gazete ve televizyonları “İstanbul Barosu’nda skandal Gazeteciyi ‘vur vur’ sloganlarıyla linç ettiler” derken bugün ise paralel örgüt muhabirleri, Özmen’i “Provokatör” ilan etti. Konu üzerine açıklama yapan Özmen, “Çanak soru sormak yerine dobra dobra soru sormak ’provokatörlük’ ise evet provokatörüm” ifadelerinde bulundu.

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Türkiye ile KKTC arasında yeni dönem

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!