AKİT MENÜ

Gündem

Boyun eğmem!

28 Şubat’ta tankların yürütüldüğü Sincan’da düzenlenen “Milli İradeye Saygı” mitinginde; AK Partilisinden MHP’lisine, SP’lisinden BBP’lisine “yüz binlerce vatandaş”a seslenen Başbakan Tayyip Erdoğan, “Geri adım atmam” dedi ve devletin oyuncak olmadığını i

2013-06-15 21:24:55

YENİ AKİT/ANKARA
AK Parti’nin Ankara’da düzenlediği ‘Milli İradeye Saygı’ mitingi eşi görülmemiş muhteşem bir kitlenin coşkulu katılımı ile gerçekleştirildi. Sayıları milyona yaklaşan yüz binler Başbakan Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundular. Ankara’nın dört bir yanından Sincan Lale Meydanı’na akan yüz binlerin, “Dik dur eğilme, bu millet seninle” sloganları arasında konuşan Başbakan Erdoğan, Türkiye düşmanlarına meydan okudu: “Bu millet bu oyunu yutmaz. Bu millet bu oyunlara, bu tuzaklara, bu oyun içinde tuzaklara eyvallah etmez. Siz bize bir emanet verdiniz. Hiç merak etmeyin. O emanet bizim kutsalımızdır. O emaneti Allah’ın izniyle yere düşürmeyeceğiz. Sizin verdiğiniz emaneti önce Allah sonra siz alabilirsiniz. Egemenlik milletindir. Milletin verdiği emaneti bizden hiç kimse alamaz. Hiç kimse kuru gürültü ile bir yere varamaz. Biz canımız gibi bildiğimiz bu emaneti şerefimizle korumaya devam edeceğiz. Hiç kimse bizi korkutamaz. Hiçbir sermaye grubu, hiçbir faiz lobisi bizi korkutamaz, ürkütemez, bize geri adım attıramaz. Biz bu yola milletle çıktık. Hiç endişeniz olmasın biz bu yola merhum Menderes gibi, merhum Özal gibi, merhum Erbakan gibi kefenimizle çıktık. Biz sadece Allah’tan korkar, O’ndan ve aziz milletimizden başka kimseden emir talimat almayız.”
HESAPLARI KURSAKLARINDA KALACAK
Konuşmasının başında, dünyanın dört bir tarafından Türkiye’ye destek gösterileri yapılan coğrafyalara selam gönderen Erdoğan, Türkiye düşmanlarının hesaplarının kursaklarında kalacağını kaydetti. Erdoğan şu mesajları verdi: “Ben biliyorum ki dünyanın dört bir köşesinde milyonlarca kardeşimiz bize dua etti. Nineler, dedeler, anneler, babalar, çocuklar ellerini açıp bizler için dua ettiler. Benim milletim, Türkiye’nin aziz milleti meselelere sadece gözüyle değil, kalp gözüyle bakar. Benim milletimiz kalp gözü açıktır. Siz oynanan oyunu gördünüz. İşte bu meydanda o çirkin oyunu, o alçak tuzağı, haince saldırıları bozmak için bu toplandınız. Dünyaya haykırıyoruz. Milletimizin tamamı bir hedefe kilitlendi, aynı yöne döndü. Kimsenin şu tarihi birliği bozmasına asla izin vermeyeceğiz. Türkiye’nin tekrar köy köy, kasaba kasaba, bölge bölge ayrışmasına ve birbirine düşman edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Çünkü biz birlikte Türkiye’yiz. İnşallah hepsinin hesapları kursaklarında kalacak. Sevgili kardeşlerim, bize nasıl bir oyun oynadıklarını, nasıl bir tuzak kurduklarını çok iyi biliyoruz. Bu medya, bu siyasi partiler ‘Ağaç’ diyerek ‘Çevre’ diyerek gerçekleştirilen tahribatı örtmek istedi. Bu masum talebin ardına sığınarak büyük bir tertibin arkasında oldular. Oyun çok başka, hesap çok başka, tuzak bambaşka.”
“Büyük oyunu bozmaya hadi tarih yazmaya” ana sloganı etrafında kenetlenen Ankaralılara seslenen Başbakan Recep Tayip Erdoğan devamla şu mesajları verdi:
“SABIRLA DİRENDİK, SABIRLA KAZANDIK...”
“Biz el uzattık ancak birileri bize yumruk uzattı. Yumruk uzatanlarla tokalaşılabilir mi? Biz millet olarak öyle oyunlar bozduk ki.. Türk oyunları bozar.. Türk tuzakları altüst eder.. Biz duada yakarış ile direniriz.. Biz susarak, sabrederek direniriz.. Ama onlar bunu anlamaz. Biz 27 Mayıs’ın karanlığını işte böyle bir direnişle aştık. Biz 12 Eylül’ün, 28 Şubat’ın, 27 Nisan’ın karanlığını işte böyle bir direnişle aştık. Birileri gibi eline molotof kokteyli alanlardan, sapan alanlardan olmadık. Sabırla direndik, sabırla kazandık, yine kazanacağız.”
“İŞİN KAYNAĞINI KISA SÜRE SONRA AÇIKLAYACAĞIZ”
“Bu işin kaynağı neresi? Bunu belgeleriyle kısa sürede açıklayacağız. Hepsi belgeleriyle elimizde, bu ihanet şebekelerini milletimize tanıtacağız. Bunları milletimizin bilmesi lazım. Bunların bağlantıları dışarıda. Başörtülü bir bayan araba mı sürüyor; arabaya vuruyorlar. Eşini bekleyen bir başka kardeşimize saldırıyorlar, tekmeliyorlar. Allah aşkına sizin özgürlük anlayışınız bu mu? Bu nasıl adaletten, haktan yana olmaktır, bu nasıl hak arayışıdır?”
“VANDALLIKLARIN HESABINI YARGIDA SORACAĞIZ”
“İşte şu toplulukta demokrasi var, adalet duygusu var, özgürlük aşkı var. Başörtülüsü de burada, başı açığı da.. Polisimize saldırdılar; sabrettik sabrediyoruz. Polisimize bir CHP milletvekili tarafından en ahlaksız, en edepsiz şekilde dil uzattılar, başörtülü kızlarımıza el uzattılar, sabrettik sabrediyoruz. Okullara sokmadılar, eğitim haklarını ellerinden aldılar ama onlar sabrettiler. Camilerimize ayakkabıları ile girdiler, camilerimizde içki içtiler, duvarlara hakaretler yazdılar, sabahlara kadar azgınca küfrettiler, sabrettik, sabrettik sabrediyoruz. Çünkü biliyorduk ki kem söz sahibinindir. Çocukları, yaşlıları kadınları rahatsız ettiler. Sevgili kardeşlerim bütün bunlara karşı sabrettik sabrediyoruz. Tüm bu vahşetin, vandallıkların hesabını yargıda soracağız. Ayrıca 8 ay daha sabredeceğiz. 8 ay sonra milletin önüne sandık gelince işte hesabı orada soracağız. İnşallah sandıkları patlatacağız. Ben size inanıyorum.”

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı