AKİT MENÜ

Gündem

Besleyen Migros, depolayan Divan Otel

Gezi Parkı Provokasyonuna Divan Otelleri ve TMMOB’nin ön ayak olduğu tespit edildi. Günlerdir ortalığı savaş alanına çevirerek araçları yakan, esnafa zarar verip dükkanları yağmalayan Gezi Parkı provokatörlerine lojistik desteğin Migros’tan geldiğinin ort

2013-06-15 21:43:22

ŞUAYİP ALABAY / İSTANBUL -  Migros Sanal Market üzerinden eylemcilere gönderilen yiyecek, içecek ve barınma malzemelerinin Divan Otel’in deposunda ve TMMOB’un İstanbul şubesinde stoklandığı ve dağıtıldığı belirlendi.
DİVAN’DAN DAĞITILIYOR
Sözde ağaç için eylem yaptığını iddia ederek ortalığı yakıp yıkan provokatörlere lojistik destek Migros’tan gelirken, teslim edildiği ve dağıtıldığı merkez ise Koç Holding’e ait Taksim Divan Otel çıktı. Migros’un sanal market üzerinden bağış veya satım yapmak suretiyle destekçiler için topladığı yardımı Taksim Divan Otel’e gönderdi. Divan Otel’de toplanan yardım, hemen karşısında bulunan Taksim Gezi Parkı eylemcileri için otel personeli ve oluşturulan koordinasyon masası aracılığıyla eyleme gelenlere ücretsiz servis ediliyor. Eylemin başından bu yana sosyal medyayı kullanan eylemciler ise yine Twitter üzerinden Migros’un sanal market üzerinden yardım yapılabileceğini duyururken, adres olarak Divan Otel’in yazılmasını istiyor.
MÜHENDİS ODASI MI YOKSA MALZEME DEPOSU MU?
Migros’un gönderdiği yardımlar Koç Holding’e ait Taksim Divan Otel’in yanı sıra Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (TMMOB) Beyoğlu’nda bulunan İstanbul Şubesi’nde ulaştırıldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada gelen gıda maddelerinin TMMOB’a kanalize edilmesi istendi.

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı