AKİT MENÜ

Gündem

Menderes’in kabri başında ‘ezan’ kutlaması

Sivil Dayanışma Platformu, Merhum Başbakan Adnan Menderes’in ezanı lafzına uygun haline getirmesinin 63. Yıldönümünü Menderes’in kabri başında kutladı.

2013-06-16 21:10:45

 Gazetemiz yazarlarından Abdurrahman Dilipak’ın da aralarında bulunduğu yazarlar, siyasetçiler ve vekillerin katıldığı programda anma konuşmaları yapıldı, Kur’an-ı Kerim okundu ve merhum Başbakan Adnan Menderes başta olmak üzere arkadaşlara rahmet dilendi.
Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İstanbul Milletvekilleri Enver Yılmaz, Faruk Işık, Harun Karaca, Muş Milletvekili Ziver Özdemir  avukat Hüsnü Tuna, Nevzat Çiçek ve Uluslararası Hukukçular Birliği Başkanı Necati Ceylan katıldı.
Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu ise, “Bugünkü ortaya çıkan meselelerin nereden neşet ettiğini başka yerlerde aramayınız. Bu milleti şekillendirmeye çalışan ve bu milleti istediği noktaya getirmeye çalışanların, bugün ortaya koyduğu senaryonun içerisinde olduğumuzu lütfen düşünmenizi istiyorum... Dün camileri ahıra çevirdiler. Dün camilere ve kutsallarımıza birer birer hakaret ettiler. Bugün aynı zihniyet farklısını ortaya koymamaktadır” dedi.
Konuşmaların ardından Adnan Menderes ve arkadaşları için anıt mezarı başında Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu. Anma programında ezanın aslına dönmesiyle ilgili pankartlar da açıldı.
 

Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi