AKİT MENÜ

Gündem

İşte CHP ikiyüzlülüğü

Gezi Parkı’nda sökülen birkaç ağacı bahane ederek Türkiye’yi ateşe vermeye kalkışanlara her türlü desteği veren, Validebağ’da cami düşmanlığı yapan CHP ve Paralel Örgüt medyasının, Yalova Belediyesi’nin 180 ağacı kökünden kesmesi karşısında sessiz kalması tepkilere neden oldu.

2014-11-30 14:48:24

Gezi Parkı’nda sökülen birkaç ağacı bahane ederek Türkiye’yi ateşe vermeye kalkışanlara her desteği veren, Validebağ’da cami düşmanlığı yapan CHP ve Paralel Örgüt medyasının, Yalova Belediyesi’nin 180 ağacı kökünden kesmesi karşısında sessiz kalması manidar bulundu. Akit’e konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, “Gezide’de ağaç bahaneydi. Bahaneler üzerinden AK Parti hükümetini devirmeyi düşünen bir komployla karşı karşıya olduğumuzu söylediğimizde o birileri bize inanmıyordu. Şimdi CHP, ağaçları kesince hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Çok ilginçtir, ne paralel medya organlarından, ne de Doğan Medya Grubu’ndan hiçbir ses seda çıkmıyor” dedi.

İstanbul Üsküdar ilçesi Altunizade Mahallesi’nde yapılmak istenen Koru Camii inşaatının bir grup Gezicinin eylemini, paralel yapının yayın organları olan Zaman ve Bugün gazeteleri “Halk Validebağ’a koştu. Validebağ Korusu’na şafak baskını” haberlerini günlerce birinci sayfalarından sürdürdüler. Aynı gazeteler, Yalova’nın CHP’li Belediyesinin yaptığı ağaç katliamını ise görmezden geldiler.

1 YILDA NE DEĞİŞTİ BAŞKAN?

Bu arada, “Kavşak yapacağım” diyerek 180 ağacı katleden CHP’li Yalova Belediyesi Başkanı Vefa Salman’ın, tam bir yıl önce belediye başkan aday adayı olduğu dönemde Atatürk’ün yaptırdığı Yürüyen Köşk’teki ağaçların kesilmesini protesto ettiği ortaya çıktı. O dönem ağaçların kesilmesini katliam olarak değerlendiren Salman, “Ağaç kesen baş keser” demiş ve “Kesilen ağaçların hesabını kim verecek?” diye sormuştu. Salman’ın, belediye başkanı olmasından sonra ağaç katliamı yapması “meselenin ağaç olmadığını” bir kez daha ortaya koydu.

HANİ DOZER ÖNÜNE ÇIKAN VEKİL NERDE?

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, “Taksim’de 3 ağacın sökülmesini bahane ederek olaylar çıkarıp hükümeti yıkmaya çalışmışlardı. Bahaneler üzerinden AK Parti hükümetini devirmeyi düşünen bir komployla karşı karşıya olduğumuzu söylediğimizde o birileri bize inanmıyordu. Şimdi CHP ağaçları kesince hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Çok ilginçtir, ne paralel medya organlarından, ne de Doğan Medya Grubu’ndan hiçbir ses seda çıkmıyor. Dozerlerin önüne çıkan o milletvekillerinin esamesi bile okunmuyor. Hiç birini Yalova’da göremiyoruz” dedi.

 

Yorumlara Git

Türkiye bu olayı konuşuyor! Seçil Erzan'dan Fatih Terim itirafı!

Dünya böyle tehdit görmedi! 5 milyon İsrailliye ''Sevdiklerinize veda edin'' mesajı yolladılar

Fenerbahçe - Galatasaray maçı | CANLI ANLATIM

YRP’den istifa eden Gülpınar’dan Erbakan’ı kızdıracak şok sözler!

Katil İsrail son dakikayla duyurdu! Lübnan’da binlercesi imha edildi