AKİT MENÜ

Ekonomi

Uyku teknolojisinde akıllı devir

İşbir akıllı yatakları NASA’nın kullandığı nano teknolojisiyle geliştirildi.

Güncelleme Tarihi:

Her yıl cirosunun yüzde 3’ünü Ar-Ge çalışmalarına ayıran İşbir Yatak, ilk olarak NASA tarafından geliştirilen viskoelastik malzemeyle yatak sektöründe “akıllı  yataklar”ı üretti.  

Dünya teknolojilerini Türkiye’ye taşıyarak yatak sektöründe kalite ve sağlık bilincinin ilerlemesini sağladıklarını belirten İşbir yetkilileri,  visko teknolojisi dışında nano, polimer yay, masaj, anti-stres, hijyen, Quallofil Allerban dolgu ve Vitamin Ace teknolojilerini de müşterilerinin beğenisine sunduklarını ifade ettiler.

VİTAMİNLİ YATAKLAR

Viscostar akıllı yataklarda hareket özelliği sayesinde kişiye göre tepki gösteren açık hücreli, vücut ısısı ve basıncına duyarlı, akıllı hafıza hücreleri içeren viskoelastik malzeme bulunduğunu dile getiren yetkililer,  “İşbir Yatak ürünleri çok özel hijyen yöntemleriyle koku, lekelenme, bozulma, renk değişimi, alerji ve astıma neden olabilecek bir dizi mikroorganizmaya karşı korunuyor. Tüm yatak ürünlerinde dolgu malzemesi olarak kullanılan Quallofil Allerban  elyaf, anti-bakteriyel, anti-mantar ve anti-mite özellikte” dediler. İşbir yetkilileri, ses yapmayan, dayanımı metal yaylara oranla artırılmış, vücuda göre farklı sertliklerde kullanılabilen polimer yayların İşbir yataklarına ekstra konfor kattığını belirterek, “Viscostar Akıllı Yatakları’nda kullanılan kumaşlara nanoteknoloji yöntemi ile cildin gençleşmesi, vücudun bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve vücutta biriken elektrik ve gerginliği atması için A, C, E vitaminleri uygulandı” değerlendirmesini yaptılar.

Yorumlara Git

Arkadaşını çekiçle öldürüp yaktı: Cinayetten sonra pavyonda eğlendi!

Öldüren akım! 100 bin TL'ye 'Sarı serum' çılgınlığı

Türk savaş uçakları havalandı! Milli Savunma Bakanlığı: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Asla göz ardı edilmemeli! Bu 9 semptomu yaşayanların çok dikkat etmesi gerekiyor

Türkiye'den büyük başarı! Her 4 paketten birisinde Türk üreticilerin imzası var