AKİT MENÜ

Gündem

‘Bar karısı’na suç duyurusu

Başörtüsü takarak kamera karşısına geçen ve kendisini ‘şalvarlı bir müftünün karısı’ olarak tanıtan CHP’li bar karısı Gül Taşlı Cenal’in kızının da “duran adam”ın öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Cenal için Başbakan’ın avukatı suç duyurusunda bulundu.

2013-06-21 20:15:22

YENİ AKİT / ANKARA- Başörtüsü takıp kamera karşısına geçerek, kendisini müftü eşi olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan’ı istifaya çağıran, ancak ‘bar karısı’ olduğu ortaya çıkan CHP Burhaniye eski ilçe başkanı Faruk Cenal’ın bar işletmecisi eşi Gül Taşlı Cenal ve ailesiyle ilgili önemli bir ayrıntı daha ortaya çıktı.
Provokasyonun ardından, “Bu kadar da olmaz” dedirten yeni fotoğraflar sosyal medyaya düştü. Fotoğraflarda Gül Taşlı Cenal’in kızı Eylül Ceren Taşlı ile ‘duran adam’ Erdem Gündüz Gezi Parkı’ndaki eylemlerde beraber görülüyor. Gezi eylemleri çerçevesinde sahne alan Gündüz ve Cenal arasındaki bu yakınlık şaşkınlıkla karşılandı. Tesadüf olamayacak kadar “bu nasıl tezgah” dedirten ilişkiler ağı, provokasyonun derinliğini de ortaya koyuyor.
Bu arada sosyal medyada kendini müftü eşi olarak tanıtıp Başbakan’ı istifaya çağıran CHP’li Gül Taşlı Cenal’in için Başbakan’ın avukatı Burhaniye Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Özer Koyuncu tarafından Burhaniye Adliyesi önünde karşılanan İstanbul Barosu avukatlarından Hamit Eracun, kendini şalvarlı bir müftünün karısı olarak tanıtan eski CHP İlçe Başkanının eşi Gül Taşlı Cenal hakkında hazırladıkları şikayet dilekçesini adli makamlara teslim etti.
YARGILANACAK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Eracun, adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, “Gül Taşlı Cenal hakkında gerekli soruşturmanın yapılarak kamu davası açılmasını ve bu şahsın söz konusu Gezi olaylarıyla irtibatının incelenmesini istedik. Ayrıca kendisi hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesine göre hakaret, kamu düzenini ve toplumsal barışı bozmadan dolayı suç duyurusunda bulunduk” ifadelerini kullandı.
Bu arada ‘duran adam’ Erdem Gündüz’ün Cenal ailesinin kızı Eylül Ceren’in dans hocası olduğu da öğrenildi.

Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi