AKİT MENÜ

Gündem

Müslümanların yanında yer almayan paralel cemaat ne oldu da sokağa fırladı

Mavi Marmara ve 28 Şubat sürecindeki başörtüsü eylemlerinde duyarlı Müslümanların yanında yer almayan paralel cemaat mensupları, bu sabah saatlerinde yapılan operasyon sonrası sokağa çıkarak Zaman gazetesi önünde toplandı.

2014-12-14 11:44:24

YENİAKİT.COM.TR - Terör devleti İsrail'in Mavi Marmara saldırısında sessiz kalan ve 28 Şubat darbe sürecinde Müslümünlar, başörtüsü eylemeleri için sokakğa çıkarken kabuğuna çekilen paralel medya ve paralel cemaat mensupları, bu sabah saatlerinde yapılan operasyon ile birlikte kendilerini sokağa atarak Zaman gazetesi önünde toplandı. 

GÜLEN, İSRAİL'E DESTEK VERMİŞTİ

Fetullah Gülen, İsrail'in Mavi Marmara'ya düzenledği alçakça saldırıda Müslümanların yanında yer almamış ve 'otoriteden izin alınmalıydı' diyerek terör devletinin emrinde yer aldığını ortaya koymuştu.

28 ŞUBAT'TA DARBECİLERİN YANINDA YER ALDILAR

28 ŞUbat darbe sürecinde de Müslümanların başörtüsü eylmelerini görmezden gelen paralel medya organları darbecilerin yanında yer almıştı.

Konu Müslüman olunca kabuğuna çekilen paralel cemaat mensuplarının 12 Aralık ile beraber sokağa çıkması ise duyarlı Müslümanların gözünden kaçmazken 'şimdi ne oldu da sokağa çıktılar' yorumlarına sebep oldu

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

QUAD liderlerinden ‘Ateşkes’ açıklaması!

Asıl savaş Avrupa’da çıkacak gibi! Rusya’dan İngiltere’ye çarpıcı gönderme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ABD’de sevgi seli

Tel Aviv alev alev! İstifa sesleri yükseliyor, Netanyahu köşeye sıkıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta!