AKİT MENÜ

Gündem

Yumurcak TV: Kötü amcalay iyi amcalaya opeyasyon yaptılay

Gözaltına alınacağını Emniyet içerisindeki çete mensuplarının bilgi sızdırması ile önceden haber alan Ekrem Dumanlı, Paralel örgütün tüm kanallarını kendisi için seferber etti. Dumanlı, sesini yüksek çıkarmak için örgütün çocuk kanalı Yumurcak TV'yi dahi canlı yayınına bağlattı.

2014-12-15 13:23:13

YENİAKİT.COM.TR - İstanbul merkezli Paralel Yapı'ya yönelik operasyonlarda aralarında polis ve gazetecilerin de bulunduğu 30'dan fazla kişi gözaltına alındı.

Operasyondan Emniyet içerisinde yuvalanmış olan Paralel Çete mensubu polislerin bilgi sızdırması ile önceden haberdar olan  örgüt gazetecileri Cuma gününden itibaren teyakkuz halindeydi. Pazar sabahı başlayan gözaltı işlemleri sonrası kendisini ekranlara atan Zaman gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, örgütün tüm TV kanallarını seferber etti.

ÇOCUK KANALINDA BİLE ALGI OPERASYONU

Prosedür eksikliğinden dolayı sabah değil de öğleden sonra gözaltına alınan Dumanlı, gün boyu ekranlara çıkarak propaganda yaptı.

Kendisini, örgütün çocuk kanalı olan Yumurcak TV'den dahi canlı yayınlatan Dumanlı, küçük çocukların algılarına da yönlendirmeye çalıştı.

Yalnızlık girdabında yumurcak izleyicilere sarılan ancak minikleri bile kandıramadığı gözlenen Zaman'ın müdürü Dumanlı'nın sözkonusu kanalın canlı yayınında olduğu anlar böyle görüntülendi:



www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

QUAD liderlerinden ‘Ateşkes’ açıklaması!

Asıl savaş Avrupa’da çıkacak gibi! Rusya’dan İngiltere’ye çarpıcı gönderme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ABD’de sevgi seli

Tel Aviv alev alev! İstifa sesleri yükseliyor, Netanyahu köşeye sıkıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta!