AKİT MENÜ

Sağlık

Çabuk sinirlenmenin arkasından 'ekmek' çıktı

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu çabuk sinirlenmenin arkasında ekmek tüketimi olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi:

Ekmeksiz yemeğe oturamayanlara kötü haber. En sık tükettiğimiz gıda maddelerinin başında gelen ekmek, yalnızca kilo almamız neden olmuyor aynı zamanda duygu durum bozukluklarına da neden oluyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından "Sağlıklı Yaşam ve Bitkiler" adlı söyleşide ekmeğin, dikkat dağınıklığı ve çabuk sinirlenmeye yol açtığını söyledi.

Ekmek sinirli yapıyor

Dikkat dağınıklığı ve çabuk sinirlenmenin arkasında yatan sebeplerden bahseden Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, en büyük sebebin ekmek olduğuna parmak basarak, dikkat dağınıklığına karşı taze sıkılmış havuç suyunun içilmesi gerektiğini söyledi.

Yorumlara Git

BM Genel Sekreteri Guterres, camiyi hedef alan terör saldırısını kınadı

Erdoğan imzayı attı! Gece yarısı kritik atamalar

Özel Harekat Başkanı Ünsal Hayal Suriye'de: Üs bölgelerinde denetim!

Tavuk döner faciası! Öğrenciler hastanelik oldu

Suriye'de bir kalleş saldırı daha! Önce cami şimdi ise...