AKİT MENÜ

Gündem

Bu mu kola kutusu?

Gezi parkı provokatörlerinin Dolmabahçe Camii’nde gerçekleştirdikleri rezalete ilişkin çarpıcı bir fotoğraf ortaya çıktı. Ayakkabılarıyla girdikleri camide içki içtikleri belirlenen eylemcileri aklamaya çalışan CHP ve malum medyanın “kola kutusu” diye yut

2013-06-27 21:21:27

BAYRAM BULUT / İSTANBUL
Gezi parkı provokatörlerinin Dolmabahçe Camii’nde gerçekleştirdikleri rezalete ilişkin çarpıcı bir fotoğraf ortaya çıktı. Ayakkabılarıyla girdikleri camide içki içtikleri belirlenen eylemcileri aklamaya çalışan CHP ve malum medyanın “kola kutusu” diye yutturmaya çalıştığı görüntüdeki objenin bira kutusu olduğu kesinlik kazandı. AB büyükelçilerine sunulan dosyada bulunan ve işgal sonrası çekildiği belirtilen görüntüde cami halısı üzerinde duran içi boş teneke kutunun ünlü bir bira markasına ait olduğu ifade ediliyor.
CHP VE MALUM MEDYA
“BİRA DEĞİL KOLA” DEMİŞTİ
Silivri’de görülen Ergenekon davasını protesto ederken camiye ayakkabıyla giren provokatörler, Gezi Parkı eylemlerinde de Dolmabahçe’deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ni kirlettikleri ortaya çıkmıştı. Dolmabahçe’de bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne gitmek isteyen militan grup, polisin müdahalesinin ardından Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ne kaçmış, ayakkabılarıyla girdikleri camide içki içip olaylarda yaralananları tedavi etmişlerdi. Olay sonrası yatay pozisyondan çekilmiş bir görüntüde kırmızı renkli bir içecek kutusunun cami halısı üzerinde bulunduğu gözlenmiş, malum çevreler ise, “O bira kutusu değil, kola kutusu” diye rezaleti örtbas etmek istemişti.

Yorumlara Git

Koç Afrika’ya açıldı! Suudi Arabistan’da şov, Mısır’da dev yatırım

Kemalist vesayet sürsün istiyorlar

Medyada bilgi kirliliğine sebep olan cezasız kalmasın

Allah’tan kork Ekrem!

101 İHA birçok şehri aynı anda vurmak için havalandı! Hepsi peş peşe yere çakıldı