AKİT MENÜ

Gündem

İşte size DİSK ile DHKP/C dayanışması

DİSK’in önceki Başkanı Erol Ekici (1 numara), Dursun Karataş’ın cenazesinde canlı bomba İbrahim Çuhadar (2 numara) ile birlikte görüntülendi.

2013-06-27 21:23:09

EMİR YILDIRIM / İSTANBUL
Gezi Parkı eylemlerine insan kaynağı sağlamak için ikide bir grev kararı aldıklarını söyleyip üyelerini sokağa dökmeye çalışan DİSK’in eski Başkanı Erol Ekici’nin canlı bomba İbrahim Çuhadar’la birlikte DHKP/C’nin ölen yöneticisi Dursun Karataş’ın cenazesine katıldığı ortaya çıktı. İstihbarat birimleri, terör örgütü DHKP/C’nin Ankara ve İstanbul’daki eylemleri organize ettiğini belirlemişti.  
DİSK BAŞKANI, CANLI BOMBA
 VE KARATAŞ’IN TABUTU
Hükümeti devirmeyi amaçlayan Gezi Parkı eylemlerine destek verdiklerini açıklayan, Taksim Dayanışması adlı grubun üyesi DİSK eski Başkanı Erol Ekici ile ilgili skandal bir bilgi ortaya çıktı. İstihbarat birimleri, eylemleri açıkça provoke ettiği belirlenen DHKP/C örgütüyle Ekici’nin bağlantısını saptadı. Ekici’nin İstanbul Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi’ne canlı bomba saldırısı gerçekleştiren DHKP/C’li terörist İbrahim Çuhadar’la birlikte, örgütün Hollanda’da ölen eski lideri Dursun Karataş’ın cenazesine katıldı. Bir polisi şehit eden, 4’ü polis 7 kişiyi yaralayan canlı bomba Çuhadar’la birlikte tabutun yanında yer aldıkları tespit edildi.
EYLEMCİ SAYISINI ARTIRMAK İÇİN
ZIRT PIRT GREV
İstihbarat birimleri, Taksim’deki çevre düzenlemesi bahane edilerek başlatılan eylemlerin terör örgütleri tarafından kışkırtıcılığını belirlemişti. AK Parti Genel Merkezi’ne LAV silahıyla saldırılması dahil birçok eylem gerçekleştiren DHKP/C militanların Gezi Parkı eylemlerinde rol aldığı tespit edilmişti. DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu), KESK (Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu), TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği), TTB (Türk Tabipleri Birliği) ve TDB (Türk Diş Hekimleri Birliği) gibi bazı sendikalar da eylemci sayısını artırmak için grev kararı almıştı.

Yorumlara Git

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi

PKK/KCK Avustralya yapılanmasında yer alıyordu! Çiğdem Aslan MİT havaalanında paketledi

Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personel alınacak