AKİT MENÜ

Ekonomi

ERPA, Ramazan’da Feshane’yi fethedecek

Beyaz eşya ve perakende sektörünün lider firması ERPA, Ramazan ayında manevi atmosferi en yüksek Eyüp Feshane’de çok farklı bir konseptle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. ERPA Yönetim Kurulu Başkanı H. Erdem Ede, Ramazan boyunca Feshane’de olacaklar

2013-07-01 20:23:58

EKONOMİ SERVİSİ
Beyaz eşya ve perakende sektörünün lider firması ERPA, Ramazan ayında manevi atmosferi en yüksek Eyüp Feshane’de çok farklı bir konseptle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Çalıştığı bütün markaların gücünü yanına alarak, çok özel kampanyalarla Ramazan ayında Feshane etkinliklerini ve Eyüp’ü görmeye gelen misafirlerin bütçelerine katkı yapmayı amaçlayan, evlerinin ihtiyaçlarını gidermek isteyenlere Ramazan’ın manevi atmosferine yakışan indirimler hazırlayan ERPA, Ramazan’ın maneviyatına yakışan bir fuar etkinliği için kolları sıvamış durumda.
“BİR AY BOYUNCA FESHANE’DEYİZ”
ERPA Yönetim Kurulu Başkanı H. Erdem Ede, Ramazan süresince çalıştıkları firmalarla beraber çok özel stand tasarımlarıyla bir ay boyunca Feshane’de olacaklarını belirterek, “Hem müşterilerimizle buluşmak, kaynaşmak hem de çok özel fuar fiyatlarıyla her kategorideki ve segmentteki ürünümüzü satışa çıkaracağız. Türkiye’de hiç duyulmamış, herkesin şaşkınlıkla karşılayacağı fiyatlarımızla gerçekten müşterilerimizi ve standımızı ziyaret eden herkesi şoke edeceğiz” dedi.
Hotpoint, Ariston, Fakir, Sunny, LG, Samsung, Exper, Toshiba gibi markaların destek verdiği, Ramazan’a özel kampanyalarında çok özel fiyat avantajlarını ortaya koyduğu fuar standlarında aynı zamanda farklı etkinlikler de yapacaklarını dile getiren Ede, “Değişik zamanlarda imza günleri yapacağız. Standımız ülkemizin tanınan isimleriyle manevi bir atmosfer ve Ramazan ikliminin unsurlarını taşıyacak. Diğer yandan alışveriş şartı aranmadan promosyonlar dağıtılacak, hediyeler verilecek. Ramazan’ın maneviyatı Eyüp Sultan’ın bereketi ile birlikte müşterilerimizle, gönül dostlarımızla buluşmayı bir fırsat olarak kabul edeceğiz. Ana firmalar ve markalar da bize destek olduğu, bu çok özel etkinliğe sahip çıktıkları için çok özel fiyatlarla satışlar gerçekleştirilmiş olacak” diye konuştu.

Yorumlara Git

Dev satın alım! Denizlerini Türk savaş gemileriyle koruyacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Herkesle sohbet etti

Öldürülme nedeni açıklandı: ABD'nin teklifini reddetmiş!

Üniversite öğrenciler hem yürüdü hem sohbet etti

Altından rekor üstüne rekor!