AKİT MENÜ

Gündem

Şehit ettikleri İmam Aziz Tan’ın evini de yaktılar

Terör örgütü PKK terörü İslâm’a duyduğu kini göstermeye devam ediyor.

2013-07-02 20:25:32

AKİT / ANKARA -  PKK tarafından 3 yıl önce çocukların dağa çıkışını engellediği için sabah namazında şehit edilen İmam Aziz Tan’ın evi dün gece terör örgütü mensuplarınca yakıldı.
LİCE OLAYLARI BAHANE EDİLDİ
Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde yaşanan karakol baskını sırasında bir kişinin ölmesini protesto için Hakkari’de düzenlenen gösterilerde bir ev yakıldı. Yakılan evin, 3 yıl önce “Çocukların dağa çıkışını engelliyor” diye sabah namazı çıkışı şehit edilen İmam Aziz Tan’ın evi olduğu ortaya çıktı.
GÖSTERİCİLER UYARILARA
RAĞMEN DAĞILMADI
Hakkari’deki gösterilerde polis dağılın uyarısına rağmen dağılmayan göstericiler tazyikli su ve göz yaşartıcı gaz ile dağıtıldı. Ara sokaklara dağılan gruplar olay çıkarmaya devam etti. Bir grup gösterici Nil Derneği adı altında Hakkari Valiliği’nin SODES projesi kapsamında kadınlara yönelik okuma yazma gibi çeşitli kursular veren 3 katlı dernek binasını ateşe verdi.
ŞEHİT İMAM’IN EVİ DERNEĞE
BAĞIŞLANMIŞTI
PKK yanlısı göstericilerin yaktığı Nil Derneği binasının, PKK tarafından 3 yıl önce sabah namazı çıkışı şehit edilen Hacı Sait Camii İmamı Aziz Tan’ın ailesi tarafından bağışlanan evi olduğu ortaya çıktı. PKK, çocukların dağa çıkmamaları konusunda çaba gösteren ve bu konuda çok da başarılı olan İmam Aziz Tan’ı dağa kaldırarak tehdit etmiş, ancak Aziz Hoca’yı yolundan döndüremeyince de sabah namazında ensesinden vurarak şehit etmişti.

Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi

PKK/KCK Avustralya yapılanmasında yer alıyordu! Çiğdem Aslan MİT havaalanında paketledi