AKİT MENÜ

Gündem

Diyanet Vakfı 985 şubeye ulaştı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, Türkiye genelinde TDV Şubeleri ile Kadın Aile Gençlik Merkezi’nin (KAGEM) yeniden yapılanma sürecine girdiğini söyledi.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, Türkiye genelinde TDV Şubeleri ile Kadın Aile Gençlik Merkezi’nin (KAGEM) yeniden yapılanma sürecine girdiğini söyledi. Bilgin, Konya’da Meram Belediyesi Konevi Konferans Salonu’nda şubelerin yeniden yapılanma süreci bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada TDV’nin her geçen gün sorumluluk alanlarının genişlediğini ve hizmetlerinin de arttığını belirtti.

Vakfın Türkiye geneli yeniden yapılanma süreciyle halkla iç içe olacağını vurgulayan Bilgin, KAGEM şubeleriyle de bayanlara yönelik hizmetlerin artacağını kaydetti.

YURT DIŞINA EN ÇOK YARDIM YAPAN KURULUŞ

TDV’nin yurt dışına en çok yardım yapan kuruluş olduğunu vurgulayan Bilgin, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Türkiye Kalkınma Yardımları 2013 Raporu'na göre, savaş, deprem, kuraklık ve doğal afetlerin yaşandığı coğrafyalara Türkiye'den en çok yardımın 35,74 milyon dolarla Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yapıldığını kaydetti.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın İslam coğrafyasının medarı iftiharı konumuna geldiğini belirterek dini ve hayri hizmetlerde 7 kıtada insanlığın hizmetinde olduklarını, vakfın tek gayesinin iyilik etmek olduğunu kaydetti.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İsmail Palakoğlu ise vakıf olarak Türkiye geneli 985 şubeye ulaştıklarını söyledi.

Yorumlara Git

Canlı yayında ilginç sesler! Bünyamin Gezer taklit etti sunucu gülmekten yarıldı

Asgari ücret ne kadar olacak? Tüm veriler o rakama işaret ediyor! İşte masadaki rakamlar

Narin Güran cinayeti soruşturmasında flaş gelişme! Tavşantepe Köyü’nde ortalık ayağa kalktı

İki kat eleştiri! Zam yapılırsa şaşırmayız: O yıldız gündem oldu: Maça damga vurdu...

Benfica'da oynayan Kerem ve Orkun'un 'helal kesim' hassasiyeti