AKİT MENÜ

Ekonomi

‘BLUEPET’ ilk istasyonu Adapazarı’nda açtı

Konuşmaların ardından İzmit Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi Erzurum yöresi oyunuyla davetlilere gösterilerini sundu. Daha sonra ilk Bluepet istasyonu hizmete açıldı.

2013-07-05 20:42:08

EKONOMİ SERVİSİ
Ergaz’ın akaryakıt sektöründeki markası Bluepet, Mayıs ayı içerisinde yapılan lansman sonrası ilk istasyonu Adapazarı’nda açtı. Bluepet’in bu ilk istasyonu Adapazarı Erenler’de D-100 Karayolu üzerinde bulunan Ayşah Petrol oldu. İlk Bluepet yakıt istasyonunun açılışı için düzenlenen törene Ergaz Genel Müdürü Ebubekir Yağız, Ergaz Genel Müdür Yardımcıları Ömer Yağız, Faruk Demirci, Cafer Aytekin ve Bluepet Satış Koordinatörü Yaşar Yılmaz katıldı. Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Erenler Müftüsü Hüseyin Baş, ilk Buepet akaryakıt istasyonu bayisi olan Rahman Şahinkaya ve Mustafa Yağız’ın yanı sıra işadamları ve sektör temsilcilerinin de yer aldığı açılışa vatandaşlar da ilgi gösterdi.
38 YILLIK GÜVEN VE TECRÜBE
Türkiye enerji sektörüne “milli bir marka kazandırma” hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Ergaz Genel Müdürü Ebubekir Yağız, “40 yılllık bir tecrübemiz var ve bunu akaryakıt dağıtım işinde değerlendirmek istiyoruz. Türkiye’nin yedi bölgesinde yatırımlarımız mevcut, bu bakımdan rakiplerimizden bir adım öne çıkacağımızı tahmin ediyorum. Bugüne kadar Ergaz’ın, “halkın sahiplenme ve güven duyma” dinamikleriyle yükseldiğini belirten Ergaz Genel Müdürü Ebubekir Yağız, “Bugün, bu dinamiği bir başka işimizde daha yanımızda hissediyoruz. Açıkça ifade etmem gerekirse, akaryakıt sektöründe varolan kural tanımaz, acımasız rekabeti tasvip etmiyoruz. Biz bu oyunu bozmaya geliyoruz. İş yapma biçimimiz, değerlerimiz ve bize duyulan güvenle Bluepet markası hayallerin ötesinde yerini alacak” dedi. Ürünlerinin sigorta kapsamında olacağını anlatan Yağız, bayileriyle birlikte büyümek istediklerini vurguladı.
Ergaz Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız ise, “Bluepet için Körfez Derince’de 15 milyon dolarlık stoklama tesisimizin temelini önümüzdeki ay içinde atıyoruz” dedi.
 

Yorumlara Git

Dev satın alım! Denizlerini Türk savaş gemileriyle koruyacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Herkesle sohbet etti

Öldürülme nedeni açıklandı: ABD'nin teklifini reddetmiş!

Üniversite öğrenciler hem yürüdü hem sohbet etti

Altından rekor üstüne rekor!