AKİT MENÜ

Gündem

‘İftara yetişmek için acele edip, kendinizi ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmeyin’

Yaklaşan Ramazan ayı ile ilgili olarak sürücülere önemli uyarılarda bulunan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “İftara yetişmek için acele edip, kendinizi ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmeyin” dedi.

2013-07-06 20:31:23

EKONOMİ SERVİSİ
Ramazan ayını memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşların yola düştüğü bir hafta sonu olacağını belirten Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, sürücüleri Ramazan ayı dolayısıyla uyararak; hoşgörü ayı olan Ramazan’da, sürücülerin birbirlerine karşı daha toleranslı ve saygılı olmalarını isteyerek, aşırı hızdan kaçınmalarını ve trafik kurallarına harfiyen uymalarını istedi.
RAMAZAN’DA KAN ŞEKERİ DÜŞÜYOR
Ramazan ayının gelmesi nedeniyle oruç tutan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyaran TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Ramazan ayında oruç nedeniyle çoğu insanda kan şekeri düşmekte, açlık, susuzluk ve yorgunluğa bağlı olarak reflekslerin yavaşlaması ve dikkat dağılmasına karşı sürücüler her zamankinden fazla dikkatli, sabırlı ve duyarlı olmalıdır. Sürücüler iftara yetişmek için acele ederek, kendilerini ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmemelidir. Hiç değilse Ramazan ayı boyunca trafik kazalarından dolayı üzücü haber almamak için acele etmeden, trafik kurallarına uyarak ve daha dikkatli bir şekilde araçlarınızı sürünüz. Bu mübarek ayda sürücüler birbirlerine karşı daha hoşgörülü ve saygılı olmalıdır. Aksi halde beklenmedik can yakan kazaların olması kaçınılmazdır” dedi.
 

Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi