AKİT MENÜ

Gündem

İstanbullunun lodosla imtihanı

Taksim’de sağanak yağışa karşı koymaya çalışan vatandaşlar şemsiyelerini açınca rüzgarın azizliğine uğradı.

Şiddetli rüzrgar ve yağış, İstanbul’u etkisi altına aldı. Deniz ulaşımını olumsuz etkileyen yağış, Taksim Meydanı’nda ise vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şemsiyelerini açıp yağmurdan korunmak isteyen vatandaşlar, bu kez rüzgarın azizliğine uğradı. Rüzgar nedeniyle bazı şemsiyeler kırılırken bazı vatandaşlarda ıslanmayı şemsiyelerinin kırılmasına tercih etti. İlginç görüntülerin yaşandığı Taksim Meydanı’nda yerdeki kırık şemsiyeleri toplamak ise temizlik görevlilerine kaldı.

İSTANBUL’DA UÇAKLARIN LODOSLA İMTİHANI

 Atatürk Havalimanı'na iniş yapan uçakların şiddetli rüzgar nedeniyle beşik gibi sallandığı görüldü. İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan Lodos hayatı olumsuz yönde etkiledi. Lodos nedeniyle vapur ve feribot seferleri iptal edilirken, hava ulaşımında da aksaklıklar yaşandı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Atatürk Havalimanı’na iniş gerçekleştiren uçaklar da zor anlar yaşadı. İniş yapan uçakların şiddetli rüzgar nedeniyle adeta beşik gibi sallandığı görüldü.

Atatürk Havalimanı'nda ise yetkililerin herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir çaba sarfettiği görüldü. Lodos nedeniyle seferlerde ise herhangi bir aksama yaşanmadı

Yorumlara Git

Mansur Yavaş-İmamoğlu kavgası CHP’de istifa getirdi!

Beşiktaş - Eyüpspor CANLI ANLATIM

CHP'de yeni kriz! Mansur Yavaş cephesinden İmamoğlu'na olay sözler: Siyasi kalpazan, proje çocuk

Fenerbahçe'den derbi açıklaması: İddialar gündemi altüst etti! Ali Koç soyunma odasına indi mi?

İtirafçının yeni sözleri bakanlığı harekete geçirdi! Narin Güran soruşturmasına özel ekip