AKİT MENÜ

Gündem

Erdoğan'dan TÜSİAD'a sert tepki!

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer’in sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Madem biz muhatap değiliz, bundan sonraki davetlerine katılmayız” dedi.

2014-12-30 10:49:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer’in“Cumhurbaşkanı devletin başıdır, TÜSİAD’ın muhatabı değildir” sözlerine tepki gösterdi. Erdoğan, “Madem biz muhatap değiliz, bundan sonraki davetlerine katılacak bir muhatap bulurlar” dedi.

"TÜSİAD'IN MUHATABI BAŞBAKANDIR"

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, dün yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanı devletin başıdır. TÜSİAD’ın muhatabı zaten cumhurbaşkanı değildir, TÜSİAD’ın muhatabı başbakandır. Bizim çalışma alanlarımızla ilgili bakanlardır. Bizim ilişkilerimiz artık Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil eden devletin başı ve Türkiye’nin özgür, bağımsız, etkili bir iş dünyası örgütü ilişkisidir.” demişti.

"MADEM MUHATAP BİZ DEĞİLİZ..."

Dinçer’in bu sözleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaretinde gündeme geldi. Erdoğan bu sözlerle ilgili olarak bundan sonra TÜSİAD’ın davetlerine katılmayacağı mesajını verdi. Erdoğan’ın “Madem muhatap biz değiliz, bundan sonraki davetlerine katılacak bir muhatap bulurlar” sözlerini toplantı sırasında salonda bulunan isimlerle paylaştığı öğrenildi.

Yorumlara Git

Mansur Yavaş-İmamoğlu kavgası CHP’de istifa getirdi!

Beşiktaş - Eyüpspor CANLI ANLATIM

CHP'de yeni kriz! Mansur Yavaş cephesinden İmamoğlu'na olay sözler: Siyasi kalpazan, proje çocuk

Fenerbahçe'den derbi açıklaması: İddialar gündemi altüst etti! Ali Koç soyunma odasına indi mi?

İtirafçının yeni sözleri bakanlığı harekete geçirdi! Narin Güran soruşturmasına özel ekip