AKİT MENÜ

Gündem

Zorba doçente soruşturma

Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Rektörlüğü, gazetemizde 30 Aralık Salı günü yayınlanan “Örtü düşmanı zorba doçent” başlıklı haberimizde ismi geçen ve başörtülü öğrencilere psikolojik baskı yaptığı ortaya çıkan HÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık İdaresi Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Ersen Aloğlu hakkında soruşturma başlattı.

2015-01-01 20:57:15

Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Rektörlüğü, gazetemizde 30 Aralık Salı günü yayınlanan “Örtü düşmanı zorba doçent” başlıklı haberimizde ismi geçen ve başörtülü öğrencilere psikolojik baskı yaptığı ortaya çıkan HÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık İdaresi Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Ersen Aloğlu hakkında soruşturma başlattı. Rektörlük tarafından gazetemize yapılan açıklamada  “Biz öğrencilerimize yönelik yapılan herhangi bir baskıyı hoş karşılamıyoruz. Söz konusu öğretim görevlisi hakkında soruşturma başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

BAŞÖRTÜLÜ ÖĞRENCİLERE BASKI YAPTIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Yrd. Doç. Dr. Ersen Aloğlu’nun, dersine giren başörtülü öğrencilerine yönelik, “Türbanlı öğrenciler! Sizleri istediğim zaman dersten atabilirim. Siz neden kendinizi kapatıyorsunuz ki? Saklamayın kendinizi” şeklinde sözler sarf ederek, psikolojik baskı yaptığı ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili sorularımızı cevaplayan Yrd. Doç. Dr. Ersen Aloğlu, başörtülü öğrencilerine bu sözleri söylediğini doğrulamış ve başörtüsü düşmanlığını da “dürüstlük” olarak yorumlamıştı.

Yorumlara Git

SOLOTÜRK’ten Belçika’da gövde gösterisi!

İran, Siyonist rejim gibi bir suçlunun asla nükleer silaha sahip olmaması gerekir diyerek açıkladı!

Kassam Tugayları’ndan İsrail’e ağır darbe! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü

Brezilya X’e 5 gün verdi!

Esed yurtdışına kaçan milyonlarca Suriyeli için genel af çıkardı