AKİT MENÜ

Gündem

Bir babanın ‘barış’ feryadı

Hakkari’de 2 yıl önce güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen oğlu Sezer Aslan’ın taziyesinde duvara astığı Türk bayrağı ile gündeme gelen Mehmet Arslan, İmralı’daki görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

2013-02-05 21:40:31

MUŞ- Hakkari’de 2 yıl önce güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen oğlu Sezer Aslan’ın taziyesinde duvara astığı Türk bayrağı ile gündeme gelen Mehmet Arslan, İmralı’daki görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
‘’Barış süreci’’nin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten 15 çocuk babası Arslan, oğlu Sezer Arslan’ın, 2009 yılında Hakkari Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okuduğu sırada terör örgütü yandaşları tarafından kandırıldığını vurguladı.
‘’Ben oğlumu okuması için göndermiştim ama kandırıp dağa çıkardılar’’ diyen Arslan, ‘’Benim çocuğum öldü, başkaları ölmesin. Önceden de barış istiyordum, şimdi de barış istiyorum. İster asker ister sivil olsun, kimsenin ölmesini istemiyorum. Şu anda bir barış süreci var. Barış olsun, adalet olsun istiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

İstanbul’da peş peşe uyarılar!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’dan Netanyahu’ya uyarı!

Bakan Bayraktar’dan doğalgaz müjdesi!

İslam Memiş elinde 1 lirası bile olanları uyardı! 12 bin seviyesine çıkacak, uçup gidecek

İflas ettiği söylenen Türkiye'nin 63 yıllık otobüs isyan etti: İflas etmedik, buna son verin