AKİT MENÜ

Gündem

Süreçte geri adım yok

Türkiye’nin 51. havalimanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Bingöl’de hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan “Umutların çoğaldığı bir süreçten geçiyoruz. Çözüm sürecinden asla geri adım atmayacağız” dedi. Erdoğan, havalimanına Şerafettin Elçi’nin adını vereceklerini söyledi.

2013-07-12 21:55:14
İSTİHBARAT SERVİSİ-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Fatih Camisi’nde kıldı. Üsküdar Kısıklı’daki konutundan öğle saatlerinde ayrılan Erdoğan, Fatih Camisi’ne geldi. Erdoğan’a cuma namazında, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran da eşlik etti. Başbakan Erdoğan namazın ardından, avluda bazı vatandaşlarla tokalaştı. Bu sırada bazı vatandaşlar, “Türkiye seninle gurur duyuyor” diye slogan attı. Erdoğan öğleden sonra ise Bingöl’e gitti.
Türkiye’nin 51. havalimanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Bingöl’de hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan “Çözüm süreci sizlerin hayır dualarıyla ilerliyor. Aylardır bu bölgelerden acı haberler değil müjdeler alıyoruz. Umutların çoğaldığı bir süreçten geçiyoruz. Çözüm sürecinden asla geri adım atmayacağız” dedi. Türkiye’nin 51. Havalimanı dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bingöl’de açıldı. Törene Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.
“GÜZEL BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”
“Çözüm süreci adını verdiğimiz süreç, sizlerin destekleriyle, sizlerin hayır dualarıyla çok başarılı şekilde ilerliyor” ifadesini kullanan Erdoğan, “Allah’a hamdolsun, aylardır bu bölgeden acı haberler değil, artık müjdeler alıyoruz, artık güzel haberler alıyoruz. Bu bölgede güzel gelişmelere şahit oluyoruz. Umutların çoğaldığı bir süreçten geçiyoruz” diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Çözüm sürecinden asla geri adım atmayacak, gençlerin akan kanını durdurmak, annelerin babaların göz yaşını dindirmek için sabırla sebatla yolumuza devam edeceğiz. Şunu bilmenizi isterim, bu süreci sabote eden, bu süreci akamete uğratan, kesintiye uğratmak isteyen her kim olursa olsun, bunun vebalinden asla kurtulamaz. Bu süreci başarısızlığa uğratmak için şark kurnazlığı içine girenler, tarihe ve bu millete bunun hesabını veremezler” dedi.
Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi